Bhr28 adasmummy eşim ödediği için tam hatırlamıyorum ama 600 euro falan olabilir. Kızımız da var çünkü .
Bhr28 Dedektifgadget bence bunun içinde danışmanlık şirketinin de ücreti vardır . Sonuçta onlarda bu işten para kazanıyorlar 😅 tabii tam emin değilim , eşime sormam lazım tam ücreti .
mutlukoala [silindi] merhaba. Çalışıyor musunuz acaba? Eşiniz size sponsor olduysa hesabınızdaki parayı nasıl gösterdiniz acaba? Bilgi verebilir misiniz acaba?
[silindi] mutlukoala merhaba bizim yeşil pasaportumuz var vizeye birlikte gideceğimiz ablamlar başvurdu onların da karı koca ortak şirketleri var
mutlukoala adasmummy merhaba. Çalışıyor musunuz acaba? Eşiniz size sponsor olduysa hesabınızdaki parayı nasıl gösterdiniz acaba? Bilgi verebilir misiniz acaba?
mutlukoala mamabear_ merhaba. Çalışıyor mu anneni acaba? Babanız annenize sponsor olduysa hesabınızdaki parayı nasıl gösterdiniz acaba? Bilgi verebilir misiniz acaba? Aynı durumdayız da nasıl yapacağımızı becereceğimizi bilmiyoruz
mamabear_ mutlukoala yok çalışmıyor babam vefat etti ondan dul ve yetim maaşı alıyor sadece. Bir de ev, arsa tapusu vs var işte. Ama gelir olarak sadece babamın emekli maaşı
mutlukoala Bhr28 merhaba. Çalışıyor musunuz acaba? Eşiniz size sponsor olduysa hesabınızdaki parayı nasıl gösterdiniz acaba? Bilgi verebilir misiniz acaba?
mutlukoala coldplayy merhaba. Çalışıyor musunuz acaba? Eşiniz size sponsor olduysa hesabınızdaki parayı nasıl gösterdiniz acaba? Bilgi verebilir misiniz acaba?
coldplayy mutlukoala Ben schengen vizesi için ailemle gittiğim balkan turunda başvuru yapmıştım, bekardım, çalışıyordum. Gemi turu ve italya turunda ise yeşil pasaportum vardı. Yani eşimden bağımsız tamamı. Şuan eşim benim sayende vizesiz gezebiliyor.