Mathilda_ Kizlar oğlum 2 buçuk yaşında ateşi var ilaç verdim aradan 1 dakika sonra kustu tekrar versem bi sorun olur mu acaba
amansallagitsin Mathilda_ hangi ilac verdinz ve daha oncesinde acilmjs miydi ilac. Onun yerine ilik bi dus aldirin sonra sarmsak bal limon yapip verin etkisi olur.
Seydameva Mathilda_ ilacı yuttu ise etki eder o ona instagramda Ali Fuat serpen var bununla ilgili bir videosu var be şartlarda tekrar geri verilmesi gerektiğini anlatıyor dinledim daha önce ama şu an hatırla hatırlamıyorum ni bakın isterseniz geçmiş olsun
Mathilda_ Birdunyabircennetannesi ateş ölçer çalışmıyor deli olucam sabahta sağlamdı. Tahminimce 38 buçuk gibi
dogadegirmenci Bizde 1 haftadır ateşle uğraşıyoruz bugün iyi çok şükür .hemen ılık bir duşa sokun pedifen diye ilaç var ateş düşürücü en hızlı o düşürüyor
prensimm18 Off biz de ateşliyiz 6.5 aylık calpol verdim ama bi iniyor bi çıkıyo ateşi 37.5 38 arası ıslak bez mi koysam bilemedim uyuyo da şuan duş da aldırmak istemedim
Mathilda_ Sağolun kizlar cevaplarınız için içim hiç rahat değildi acile götürdük gitmeden 2 defa kustu göğsü hep balgam dolu doktor boğaz enfeksiyonu dedi antibiyotik başlattı buhar yazdı acilde de ağzına bi ilaç boşalttık ateş için inşallah toparlanır
amansallagitsin Mathilda_ 1 dış sarımsak 1 Tatlı kaşık bal 5 damla limon. Sarımsak küçük küçük incecik doğrayın üzerine bal limon karıştırıp su ile yutmasni sağlayın cignemesin direk yurdun su ile hastalığı geçene kdr her gün verin bu tatlı kaşığı kadar şifa olur