[silindi] Kızlar birkaç saat önce post açmıştım. Her yolu denedikten sonra çare bulamadim en son bir de bunu deneyeyim diyip ikili giyilebilir pompa sipariş ettim. Bebeğim 5 aylık biraz geç oldu ama inşallah işe yarar. Kullananlar var mı?
Deletedmom_220 [silindi] bende var güzel oluyor hee sütyenle giymiştim. Yemek yaptım yattım felan. Şimdide satılmayı bekliyor
[silindi] Süt artmıyor diye stres yapıyorum malesef. İnşallah biraz artmaya başlarsa daha iyi sonuç alırım 🙏🏻
[silindi] Ozooo hepsini yaptım dediğiniz gibi stresten artmadi muhtemelen. Solgar falan da kullandım herkeste işe yarayan herşeyi denedim bakalım bu sefer umutluyum inşallah bebeğime yetebilirim 🥲🙏🏻
[silindi] Ozooo mama veriyorum kilo alımı mamadan dolayı fazla. Ama aç kaldığı için kesemiyorum da malesef günde 3-4 kez mama veriyorum
aleynaayaz06 Deletedmom_220 nasıl yattınız? 🙈 süt dökülmüyor mu? Bende de var ama dik durmam gerekiyor yatarak yapmadım hiç
[silindi] aleynaayaz06 aldım kargoyu bekliyorum inşallah işe yarar ya. Göğsüm büyük olduğu için nasıl olur bilmiyorum ama denemek için sabırsızlanıyorum 🤭
aleynaayaz06 tugbaipekkk çekim gücü diğer eller serbest pompalara göre en iyisi emin olun. 🙏🏻 çeker bence