Bende 26 günlük anneyim :) ben de ara ara sütün azaldığını fark ediyorum , bazen diğer göğsümden akıyor bazen de sağdığımda zor bela 30 cc çıkıyor. Ama genele bakınca bebeğimin kilo alımının iyi olduğunu söylemişti Dr. 21 günlüktü kontrole gittiğimizde , doğum kilosunun üstüne 700 gr almıştı kızım. Doktoru yeterli buldu, ben de takılmadım açıkçası.
Neler yapıyorum peki; 1 yemek kaşığı tahin yiyorum (her gün yapmaya çalışıyorum ama unutuyorum )
Ravla lohusa yağı ( her gün mutlaka tüketiyorum 1 yemek kaşığı)
Ravla çayı ( içerisinde Rezene , kimyon, kişniş ve anason var. Bebeğin gaz durumuna da iyi geldiğini düşünüyorum )
Aklıma geldikçe hurma çiğ badem çiğ kaju ceviz vs yiyorum .
3 lt yakın su içiyorum
Kuru incir çok güzel süt getiriyor , incir uyutması yapabilirsin
Kuru dut çayı yapınca göğsümün şişip acıdığını fark ettim, ama sağım yapmadım be kadar etkiliyor artıyor bilemiyorum .
Her şey bir kenara , ailevi meselelerimiz çok ama kızım için o sorunları of konumuna aldım. Asla düşünmüyorum üzülmüyorum . O ne der bu ne der diye düşünmeyip gönlümden geçtiği gibi yapıyorum . Kızım ve 4,5 yaşındaki oğlumla keyifle vakit geçirmeye çalışıyorum . Stres süt konusunun en büyük düşmanı. Kendine ve sütüne güven.