aura_meselesi_bu_sekerim cokbilmismom en son herseyi silecegim Ne var ne yok 1 hafta oncesine kadar boyle bise yoktu Bu kadar yoktu yani
Babygirll aura_meselesi_bu_sekerim çok afedersin bildiğin p. Rno gibi videolar instagrama girmiyorum 2 gündür iğrenç bir durum hani şey derler ya algoritma sen ne izlersen onu getirir vs. Hepsi yalaaan
aura_meselesi_bu_sekerim Babygirll evet suan biri kocama dese ki Esin ne izlerse o cikar falan dese yemin eserm ben bittim 😅 asla zinnnhaaarrrr
Babygirll aura_meselesi_bu_sekerim valla ben kocamın keşfetinde görsem telefonumda gördüklerimi adam p. Oornocu derdim büyük kavga girerdi eve hani şikayet ediyorumda çok sıkıldım olmuyo bitmiyor 😂😂
pantenkelebek aura_meselesi_bu_sekerim benimde aynı öyle ilgilenmiyorum kısmına bassam da çıkıyor terbiyesiz yazılar falan diyorum neye bakarsam o çıkar ama şikayet ediyorum nasıl çıkıyor önüme diye ama çıkıyor bi şekilde
aura_meselesi_bu_sekerim pantenkelebek ya afganlar mi dersiniz Hintler japonlar hayvanlar Bazen deri hastaliklari Ay cok tuhaf cok kotuuuuu 😒
rumeysamine Bi ara benımde öyle olmuştu resmen instagramdan soğumuştum full yabancı siteler acayıp videolar vardı sonra kendi kendine düzeldi ama çok kötüydü
aura_meselesi_bu_sekerim rumeysamine bi an bozuluyor bi an duzeliyor Onume alip bi okuyup ufleyecegim en son
Defnekokulum aura_meselesi_bu_sekerim ayarlardan hassas içerikleri kapatabilirsiniz bide süreki bebej sayfaları fln grim bidah çıkmaz
UrbanMom aura_meselesi_bu_sekerim instagram çerez kullanma konusunda çok iyi mesela ben hamileyken onume hep hamile videoları çıkardı doğum yaptım hep anne bebek videoları düştü onume. İnternet geçmişinizden dolayı düşmüş olabilir İnternet geçmişini ve çerezleri temizleyin derim
aura_meselesi_bu_sekerim UrbanMom bi baglantiya tiklarkem cabuk acilsin diye Tum cerezleei kabul et falan diodu ben kabul ederdim ? O yuzden mi yani ?
UrbanMom aura_meselesi_bu_sekerim o sitenin kendisi ile alakalı. Instagram direkt alıyor. Çerez kabul ettiğiniz site kendine kullanır instagrama vermez. Google reklamlarda öyledir cerezlerinize göre veriyor.