Tugbakadir Arkadaşlar merhaba üç aylığız. Huzursuzluk hat safada salyalar akıyor el ağız da üç gündür acaba diş olması mümkün mü
Hilalceylin Tugbakadir canım benim kızım 2 aylıkken başladı ağzı akması ellerini ağzına götürmesi biberonu da arka damaklarına götürüyodu ama hala hazır bişey olmadı 3 ay 20 günlüğüz. Diş çıkmadan aylar önce başlıyormuş bu durumlar
Sinemokcu Tugbakadir bu aylarda olabiliyomus ayni seyleri yasadik doktora goturdugumde bu aylarda normal demisti dis icin erken demisti
Merthalime Mümkün canım benim oğlum 4 aylik kontrolünde çıkarmıştı belirtiler senin ki gibiydi 3 aylıkken
Samavizey28 Bizimde 2 buçuk aylıktı şikayetlerimiz başladı ha bugün ha yarın bekliyoruz 4 buçuk aylık olduk elede geliyor ama patlamadı daha ☺️
Edou Tugbakadir 1 aylıkken başlıyormuş diş belirtileri doktorumuz öyle demişti salyalar eli ağza sokmak vs. Ama hemen çıkmıyor tabi ki
BebekEfe Tugbakadir bizim 2 ayda başladı sizdeki belirtiler dişimiz yeni çıktı 8 ayda 🤣 Belki sizin erken cıkarır , ben sureklı kontrol edıp damaklarına masaj yapıyordum .
Modies Tugbakadir 5.5 aylık olduk çok belirgin dişler komik ama ilk üstten geliyor. 😂 altlarda birşey yok şuan şekilleri belli kabarmış durumda