En korktuğum şeylerden biri kimyasalla temass edip ağzına götürmesiydi ki önlemlerimi almıştım aslaaaa erişemezdiii diyodum bu güne kadar bulaşık makinemin yanındaki dolapta tabletler parlatıcılar ve domestos vardı bende her zaman kitli tutarım orayı zaten çöp falanda orada diye bugün kahvaltı hazırlıycaktım makineyi çalıştırayım dedim makineyi döşedim dolabı açtım tablet almak için sonra tekrar makineyi doldurmaya başladım ama bi domestos kokusu geliyo ki anlatamam kendi kendime diyorumki neden makine böyle kokuyor arkamı bi döndüm domestos şişesi kızımın ağzında kapakta açık😵💫 elim ayağım titredi hemen ellerinş ağzını suyla yıkadım zangır zangır titiryorum ama yemin ederim 5-6 saniyede oldu arkamı dönmemle kızımı görmem arasında 10 saniye asla yoktur ve hemen arkamda direk zehir hattını aradım su vermemi ve gözlemlememi söyledi çok korktum bu sabah yaşandı ama akşama kadar en ufak kızarsa bi yeri evhamlandım sonra bü kaç arkadaşa anlattım nerdeyse coğunun başına benzeri bişey gelmiş şeytanın aklına gelmeyecek cocukların aklına geliyor