demetdenizc eses123 muzlu pankek tarhanalı pankek bu ikisine bayılıyor bebeğim muzlu pankek muz yumurta azıcık zeytinyağ alabildiğine un tarhanalı pankek için de tarhanayı suda bekletiyorum bir tarafta yumurta yoğurt terayağ lor peynir gene alabildiğine un ve suda bekleyen tarhanayı döküp kıvam aldırıyorum yağsız tavada pişiriyorum
3kedili2bebekli eses123 1 yumurta (sadece sarısı da olur ayına göre) 4-5 kaşık tam bugday unu, 1 yemek kaşığı zeytinyağı yarım çay bardağı su veya yoğurt bu karışıma yarım muz, yarım rendelenmiş elma, armut, hurma ne koyarsanız koyun tutuyor ☺️
0104 Yumurta yoğurt tam buğday unu biraz karbonat karıştırıyorum muzu dilimleyip bu karışıma batırıp önlü arkalı pişiriyorum muz dolgulu Pankek oğlum tek severek yediği diyebilirim :)
ilaydoga Ispanaklı peynirli İstediğiniz peynir lor yada beyaz 1yumurta Bikaç dal ıspanak 1çay bardağı Tam buğday unu 1çay bardağı süt (opsiyonel yoğutta olur) İsteğe bağlı biraz zeytinyağı Robotta çektirip yapıyorum Malzemeleri azaltabilirsiniz biz ailece tüketiyoruz
Muhammet 3kedili2bebekli neden onu kullanmamız gerekiyor cnm bilgim yok cunki ben çorbasına vs normal un koyuyordum
3kedili2bebekli Muhammet beyaz una göre daha besleyicidir, sindirim için daha faydali falan bir sürü farklari var tam buğday kullanırsanız çok daha iyi olur