aslnelf35 Oğlum geçen hafta sünnet oldu doktor bi krem verdi çok yağlı bi krem pişik yapabilir dikkat et dedi ve yaptı … hemde çok sudo ve mustela dışında ne yapabilirim en hızlı ne geçirir çok canı yanıyor desitin kullanan var mı
Busra986532 aslnelf35 madacasol yara iyileştrmede inanılmz etkili onun gübi hızlı iyileştren krem görmedim. Kızımdada pişik alerjik oluyor trosy iyi
esmermomm aslnelf35 eczaneden hamezinc krem alın çinko oksitli kremler işe yarıyor Bepanthol mustela falan onlar boş kesinlikle hamezinc krem tek çözüm.
UrbanMom aslnelf35 oğlumda geçen ay kanamalı pişik oldu ilk defa çok uzun sürdü. Hala yara izi poposunda duruyor çok şükür pisigi geçti. Doktor mantar Kremi ve egzama Kremi verdi sürdüm azaldı ama geri başlamıştı. Sarı kantaron Yağı aldık sürdük tavsiye üstüne ve onunla beraber pisigi geçti.
Baharttttt Böyle bir sorunla hiç karşılaşmadım ama bir forumda okumuştum hiçbir türlü geçmeyen pişiği lansinoh göğüs ucu kremi ile geçirdiğini yazmıştı bir anne belki işinize yarar, çok geçmiş olsun
aryabebek473_ Zeytin yağlı sabunla yıka cnm poposunu nemli bırakma arada havalandır . Hakkı Zeytin yağı sür güzelce emsin çünkü pişik nemli olunca olur Nssıl biz terleyınce oluyorsak o mantık yanı