defnevedoruk kızıma hediye geldi değişim fişi ya da normal fişi yok bende sormadım ama hiç giydirdiğim bir tarz değil, acaba etiketli olduğu için değişim olur mu?
bebisliozlem defnevedoruk aşko seni takibe aldım çünkü en zor zamanımda özlem özü linçlendiğimde yanımda sen vardın ve beni askıya aldılar jdjdjd özlem öz fanları sağolsun dkdmdnx
bebisliozlem defnevedoruk yoruma da gelince fişsiz almayabilirler kuzum ya 🥲 istersen sende birine hediye et ya da 2.el uygulamalardan sat ben öyle yapmaya başladım
Aloneeee defnevedoruk etiketi üzerinde olduğu sürece sorun yapmıyorlar iade etmeyeceksen. İadede kart numarası vs istiyorlar uğraştırıyor
Meri-Mel defnevedoruk Sanırım bir yıl önce böyle bir şey sorulmuştu da ,evet oluyor denmişti diye hatırlıyorum bir kullanıcı danışmakta fayda var bir şey kaybetmezsiniz 🌺
Deletedmom_215 defnevedoruk Bende bir keresinde telefonunun bile olmadığı birinin hediyesini değiştirmek istemiştim ve kasiyer bana ters çıkmıştı fiş yok, telefon numarası yok nasıl değiştireyim diye🥲 ama daha öncelerde başka bir kasiyer değiştirmişti..
defnevedoruk bebisliozlem ya bende seni alırım💕💕 ahahahaha ben ne zamandır almıyorum bir daha alsam sonsuz alırım muhtemelen smdldkld
TulayGeriDon defnevedoruk fissiz alınacağını sanmıyorum. Ama istersen çarşamba bende lcw den değişim yapicam. Önce fissiz veririm şansımı denerim. Vaktin varsa çarşamba haber veririm
Aloneeee defnevedoruk değişim süresini geçirmeden bir git bakalım o zaman ❤️ gıcık birine denk gelmezsen oluyor. ben hiç fiş tutmuyorum elimde etiketi ile değiştiriyorum
Noname21 defnevedoruk hediye ve etiketli ise alırlar lcw pek sorun çıkarmıyor hediyenin fişi olsa zaten hediye olmaz
cakebabe defnevedoruk alan kişinin telefon numarası lazım ama o şekilde de değişim yaptiğin karşı tarafa mesaj gider böyle durumlarda alan kişi hediye kartı alsa hiç sorun yaşanmaz aslında
defnevedoruk cakebabe bencede, bide değişim fişi almamış yani benim beğeneceğimi nerden düşündün kii🥲