nutellamih Dünden beri sütüm azaldığını fark ettim sol memem de 30cc bile çıkmıyor sağ tarafı sağmadım ama bebeğim doymuyor 90 cc mama yaptım hepsini içti bitirdi bebeğim 2 aylık 🥹
sendrom58 nutellamih benimde öyle oglum 2,5 aylık beni emiyor bide üstüne 90 cc mama içiyor hiç sütüm yok sanırım…
merve2255 nutellamih canım bi irmik helvası yap ye mükemmel arttırıyor ve sık sık emzir sağarak besliyorsan en az 3 litre su ve en fazla 3 aaate bir sağım yapman lazım emzirir gibi gece de dahil
surprizbebe nutellamih yemene dikkat et toparlarsın hemen. E bebekten promalt al. Sabahları ceviz ve kuru incir ye bir iki tane. Gün içinde yulaf lapası yapıp yiyebilirsin. Ya da yulaflı kek veya kurabiye yapabilirsin. Yulaf sütü coşturuyor. Bol su iç bi de. İki güne eskisi gibi olur inşallah
Esrasnyz 3 saatte bir düzenli sağarsan sütün çoğalır ve günde 3 lt su iç genelde herkes söyler bunu ve gerçekten çok işe yarıyor ben öyle yapıyorum benimde azalmıştı
Esrasnyz nutellamih sütünün artmasını sağlayan zaten su çok faydalı çay değil su iç bol bol bak göğüslerinin dolduğunu bile hissediceksin
nutellamih nurella24 banada süt yapar demişlerdi de süt olsun diye aslında çok çay içmiyorum hamileyken hiç çay içmediğimden çay çok hoşuma gidiyor
nurella24 nutellamih banada çok içme demişlerdi bende çok çay içen biriyim zaten öyle çok sütüm olmadığı için azlattığını arttırdığını farketmedim 😅
mommymert nutellamih çay kahve tüketimini sınırlayın. Bol bol su için, bulgur pilavı, Tahin pekmez,kuru incir,kuru dut çok güzel yapıyor hem de sütün kalitesini artırıyor. İçindeki yağdan dolayı bebeğe kilo da aldırıyor
nurella24 nutellamih yeşil olanda tatlandırıcı var mavi olanıda pekmezli su gibi bol şekerli bi tadı var