HilalKaan Gamzebysl sab simplex hic bi ise yaramadi. Bi tane xaha kullandik biogia heralde oda yaramadi. Uzman doktor onerdi mafloru. Hastamede yattik biz cok kotuydu kizim gecirdi tavsiye ederim
busra03 Gamzebysl bebegim 1 aylık oldu ve hep maflor kullandık iyi diyebilirim çünkü benim bebegim gazlı bir bebek değildi biz yinede kullandık
Duruduyguu Maflor kullandım hiç etki etmedi en iyisi kimyon canım demleyip ben içiyorum emzirdiğim için 2-3 çay kaşığı bebeğime veriyorum. Şu an 3 aylığız çok rahatladık
Azolili Gamzebysl bizde colinox kullandık bize iyi gelmişti ama düzenli kullanmak gerekiyor 1 haftada anca etki gösteriyor
AfraZ Yusufrony nasil csre oldumu ikisi bugün basladim bebegim daha cok bagirmaya basladi sanki agirmi geldiki Veya ilk gün diyemi böyle
NergisKKarakus Oğluma sab simplex iyi geldi maflor hiç işe yaramamıştı ama gaz damlalarının özelliği zaten bebeğe göre değişmesi kimi bebeğe çok iyi gelen diğerinde işe yaramıyor deneye deneye bulacaksınız
Burcukaran Gamzebysl bebekten bebeğe değişiyor. Arkadaşım in bebeğine metsil iyi geldi bizimkine sab simplex iyi geldi. Kimine zinco iyi geliyor kimine başka. Bence deneyerek buna karar vermelisin
Gulaltan Gamzebysl Sab simpleks aldım bir kere kullandım iyi geldi ama sonra ilaç kullanmak istemedim masaj yaptım her masajda gazları rahatlıkla çıkardı çok çok masaj yap ayaklarını sürekli hareket ettir sonra ilaç kullan istersen
Deletedmom285 Gamzebysl Canım her gaz damlası her bebeğe göre değişir bana iyi gelen sana gelmez deneyerek öğrenirsin 🤷🏻♀️
HilalKaan Gamzebysl canim biz 6 ayligiz suan 5.5 aylikti ozaman 5 damla demisti bana. Esim 67 ye mi aldim dedi valla tam hatirlamiyorum ama o fiyatta birseydi hastanedeydik cunku acil aldik onu doktor dedi. Gunde 1 kez 5 damla canim.
elifcancan Gamzebysl zinco nurse kullandım ama sanırım sab simplex bize çok iyi geldi. Üstelik bebeğim kolikti. Bol masajla tabii.