gocebebirbayan Kızlar 15 mart a bilet almıştım 1 ay olmuştur veya geçmiştir bilemiyorum. Koltuk da seçip ücret ödedim. Bileti erkene çekebiliyor muyum? Ayrı bir ücret çıkıyor mu bilgilendirebilir misiniz rica etsem 💐🙏🏻
Meri-Mel gocebebirbayan Üstte kalsın bilgim yok ,uzun yıllar oldu uçağa binmedim en son umreye gitmiştim 🙈🌸
tuzludakota gocebebirbayan yakın bir zaman da değil ama önceden yapmıştık bilet tarihini öne çekmiştik az bir miktar ödemiştik, arayıp en doğru bilgiyi öğrenirsiniz bence hergün yeni bir şey çıkarıyolar 😂
mamabear_ gocebebirbayan biletinizin özelliğine bağlı. Örneğin Pegasus’ta adını yanlış hatırlamıyorsam Flex bilet alırsanız iptal hakkınız oluyor. Değişim var mıydı hatırlamıyorum ama illa fark olur. Normal biletse zaten kesinti yapar öyle iade eder
gocebebirbayan MrzBaby baktığımda 1200 tl çıkıyor 3 kişi için (3kişiyiz) ayriyeten tekrar koltuk seçip, yeniden koltuk ücreti mi ödemem gerekiyor peki
gocebebirbayan tuzludakota yeniden koltuk seçip koltuk ücreti ödediniz mi peki? Yoksa seçtiğiniz koltuk o tarihte de geçerli oldu mu
MrzBaby gocebebirbayan Ewet alacağınız tarihteki yeni koltuk fiyatı ve tarih değiştirdiğiniz için ceza parası var o farkı ödüyorsunuz
Meri-Mel gocebebirbayan Amin inşallah canım amin isteyen herkese şuan eşimle kızımla gitmeyi çok istiyorum ben de , Rabbim davet edilenlerden eylesin bizi insAllah 🥰