amazontuba Ceren55 24 saat duş alamayacağınız için duş alın. Size bilgi vermişlerdir bazı yerler jiletlemek gerek diyo bazı yerler kısaltma yapın gelin diyo. Bi de varsa yanınıza yatıştırıcı Aleovera lı bir krem ya da losyon alın hemen sonrasında sürünce baya rahatlatıyo tahriş de olmuyo
ikievlat Ceren55 evet canım yapmazsan o yeri yapmıyorlar ha yapın derseniz (benim gibi)😂vuruyolar tüy yandığı için canım yanmıştı 🥲
Ceren55 amazontuba krem falan birşey demediler tahriş kızarma falan bişey oluyor mu benim cildim hassastır
amazontuba Ceren55 hassassa özellikle Aleovera içerikli losyon almanı öneririm gratiste filan var. Buz lazer ise çok yanma olmuyo ama ben önlem amaçlı hep kullanırdım çoo da iyi gelirdi❤ bi de yanımda havlu götürürdüm bacaklar vs yapılırken genital bölgeyi kapamak için daha rahat hisseiyodum
ebrusafura usenmedimyaptimbirvelet yok bacım ona gucmü yeter 14 15 binlira bı güzellik uzmanı dinledim ne kadar doğru bilmiyorum Philips te aynı işi görüyor daha ucuz olan bir markada sadece kadınlar marka takıntısı olduğu için Philips alıyorlar diye dinledim benim aldığım 2.800 liraya 10 yıllık zaten bakalım 1 ay deniycem güzel sonuç alırsam haber ederim inşallah
usenmedimyaptimbirvelet ebrusafura lütfen yazarsanız sevinirim. Ben aslında 2 kere lazere gittim ama allahın belası bitmiyor doğumdan sonra bir daha çıkıyor 2. Bebeği düşünüyorum şu an hiç yok ama kesin doğumdan sonra çıkacak. Bir daha lazer paketi almayım en iyisi evde dursun diyorum bende
humosummm ebrusafura ben evde yaptım çokta memnunum seansları tam yapmama rağmen 100/80 azalma var yıllar önce fiyatı uygunken almıştık philips markası ama eski modellerinden bence markası nolursa olsun lazer işe yarıyo doğumdan sonra biraz fazlalaşma oluyo ama sorun edilicek kadar değil
ebrusafura usenmedimyaptimbirvelet evet ya çıkıyor maalesef ki ben de o yüzden evde aldım yani 10 yıllık 10 yıl dolduktan sonra yeniden doldurabiliyoruz Philips almak istemedim yani 13-14 bin liradan başlıyor eğer sizin bütçeniz varsa tabii ki de alabilirsiniz ama yani şu an hani trendyol’da 1 numara olan ve çok araştırdım videolarını falan izledim gayet iyi sonuç alanlar varmış o lazer epilasyondan aldım İnşallah işe yararsa sonucunu ben size atarım siz de alın derim çünkü dışarıdan çok pahalı sanırım ona o kadar para vereceğinizi cihaz alırsınız ve evinizde yaparsınız yarım saat bir saat sonra elimde olacak lazer epilasyonu bakalım 2 haftada bir denemeyi düşünüyorum güzel sonuç alırsam muhakkak sizinle paylaşacağım
blackksea ebrusafura ay hangisinden bahsediyorsunuz bende bi bakındım ama anlamadım hangisinden bahsettiğiniz
begonvil00 Lazere gittiğiniz yer muhtemelen batıkların var cildin kuru veya başka bir bahane bulup kendi vücut losyon/krem/peeling ürünlerini fahiş fiyata satmaya çalışacak sakın almayın internette aynı işi gören ürünler yarı fiyatına ☺️
ebrusafura humosummm aynen hepside aynı işi yapıyor sadece maddi durumu iyi olan Philips alıyor o kadar😂