Merhaba anneler, tecrübe edenler yardımcı olabılır mı. Kızımın doğduğundan berı burnu tıkalı sorun yok kontrollerımızı yaptırdık hep 3. Aydan sonra geçecekmiş, Günde 5-6 defa temızlıyorm serumla hava verıyorum. kızımda 4 gündür dikkatimi çektı mıdesını bulandırırken öksürüyor, yanı dilini çıkarıyor mıdesı bulanıyor öksürüyor. Bıde 2-3 keredır dıkkTımı çeken gazı gelıyor kendını sıkıyor öksürüyor bunlar hastalık belırtısımı yoksa nırmal mi? Bide burnumu temızlerken yapıyor bunu sıvı verırken, günde 10 u gecmıyordur geçse çoktan gitmiştim hasta olma şansı da yok evden çıkmadık hıc bebegımde bende ve evde esım ve ben dısında kımse yok kımse gelmıyor 2 kişiyiz sadece. bı eşim çıkıyor çalışıyor o da en ufak belırtı de annesıne gıder yada odaları ayırırız maske takarız. Ya acaba doktora gıtsem mı yoksa normal mi sebepsız gıdıp sağlam çocuğu hasta etmek ıstemem kızım 51 günlük zamanında doğan bı bebek. Benım korkum geçmişe dayalı prematureydı oğlum ufak öksürük başlamıştı 2 gün sonra şiddetlendı ve vefat etti rsv olmustu o yüzden esımde bende çok korkuyoruz öksürük sayıyoruz resmen ama oğlumu aılelerkmız gordu ettı hep sonra hastalandı.