MinikMucizemNil Sinems1 bebedor damla akıtmaz bardak aldım emzik kısmı sert. Silikon degil. İlk denemede öğrendi içmeyi çok memnunum. Koku ve damlatma yapmıyor.
Mom10 Sinems1 Bir kaç gün önce avent alıştırma bardağı sipariş etmiştim bende çok araştırdım ve aventin ürünlerinden genel olarak memnun olunca tercihimi bu yönde kullandım umarım memnun kalırım.
Gizemabc Deletedmom56 tam olarak ne icin kullaniliyor alistirma bardagi? Bebek biberona alissin diye mi🤔
Sinems1 Deletedmom56 açıkçası benim aklımda da avent var ama Dr brows munckin gibi bir kaç marka daha görünce kararsız kaldım
Deletedmom56 Gizemabc biberondan kopsun diye sanırım çünkü ne kadar çabuk bardak suluk gibi şeyler kullanır biberonu bırakırsa ağız yapısı da o kadar az hasar alır biliyorsunuz biberonun diş çürüğü yapma olasılığı yüksek
MinikMucizemNil Sinems1 silikonla dişlerini kaşiyor bebekler. Kısa zamanda kopariyorlar. Birde daha önce biberon hiç kullanmamişsa silikonu istemeyebiliyorlar. Bu yüzden ben sert tercih ettim
Deletedmom56 Sinems1 ben araştırmadan aldım aslında emzik biberon avent olunca alıştırma bardağını da ondan aldım çünkü biberonlarından çok memnun kaldım bardakta iyi çıktı 😊
Sinems1 Deletedmom56 ben emziğin aldım memnun kaldım ama biberonu lansinoh kullanıyorum ondan da çok memnunum büyük ihtimalle alıştırma bardağı da avent alacağım
Sibel4264 Deletedmom56 bebeğiniz ters çevirince dökülüyor mu acaba ben baby plus almıstım kendi içmek istıyor ters çevirince dökülüyor
Farahzeynep Sinems1 ben chicconun sert uçlu olanından aldım, ondan önce wee baby kullanıyorduk , 4 tanesinin ucunu ısıra ısıra kopardı 😂