balkizim1 Kizlar emzirirken,veya iş yaparken bir dizi arıyorum. Tv dekiler malum. Çok saçma İzleyip önerdiğiniz turk dizisi. Mesela hatirla sevgiliyi bitirdim hayatımda izlediğim en muhteşem diziydi aşk,arkadaşlık siyaset her şey vardı
uykusuzanne__ balkizim1 eski dizler çok güzeldi ah eskiler diyorum…. Adını Feriha koydum Aşkı memnu Çocuklar duymasın Çilek kokusu Medcezir
Ece_63 balkizim1 bir zamanlar çukurova Yaprak dökümü muhteşem yüzyıl favorilerim🥰 kaç defa izlesem sıkılmam
ekimkizi_ balkizim1 güncellerden kızil goncalar,şakirpaşa ailesi,başka bir gün izliyorum sıkilmadim henüz onlardan😀eskilerden aşki memnu,yaprak dökümü,muhteşem yuzyıl(yarim biraktim saramadi)yabanci sit com izliyorum.
maygirl balkizim1 istanbullu gelin blmem kac kez izledm yine bastan basladim izliyorum…tavsiye ederm😅
UrbanMom balkizim1 bu aralar o kadar çok görüyorum ki Yaprak dökümünü baslamama az kaldı 😂 hiç izlemedim ama merak etmeye başladım fakat 2 saat dizi de beni çok sıkıyor ya. Netflix varsa squid game izleyebilirsiniz en son onu izlemiştim aşk dizileri sıktıysa
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala UrbanMom 2 saat dizi de beni çok sıkıyor ya. Yaprak dökümü 2saatten az kız,başla bağımlısı olursun. Bnde hiç izlememiştim. Şimdi her gün çıkıyor ya tvden izliyorum
balkizim1 UrbanMom yaprak dökümünü bitirdim hemen baslaa canım sıkıldıkça izlerim 😀 yaprak dökümü izlemenin saati yoktur
selambengeldim balkizim1 Tv dekiler malum. Çok saçma Demişsiniz ama Uzak Şehir’i tavsiye ederim gerçekten güzel dizi
UrbanMom NeclaLeylaCeydaOhnealaneala tvde izleyememde telefondan izlerim bebisi uyutunca 😂 ozet bölüm filan varsa o da iyi olur
balkizim1 oglumubeklerken ama şimdi yetişkin olarak izliyorum ne güzel mesajlar veriliyormuş çocuğuma izletirim yani