mermaidzak Kızlar bu meme reddi mi demek oluyor? Sadece uyurken agzına caktırmadan meme tıkıyorum resmen. Uyanıkken meme arıyor mesela aç. Ama meme agzına geldiği an ağlıyor bırakıyor
pinar066 mermaidzak kafasından nazikçe tutun memeyi de sıkın süt çıksın ağzına tıkın pes etmeyin bizde yaşıyoruz böyle tutturuyorum biberonla sagıp da veriyorum aynı zamanda dudak bağı var bizde beslenmesini güçleştiriyor oda kolaya kaçmak istiyor biberonla
sevdaozkan Evet meme reddi oluyor aynısını yaşadım hep zorla emzirdim 3 ay sürmüştü meme reddi sonra alıştı
sevdaozkan mermaidzak biberon sebebiyle meme reddi yaşadık yani öyle söyleyeceğim tam bir çözümü yok maalesef hep zıplayarak sallayarak ayakta gezerek emzirdim 3 ay böyle geçti psikolojim bozulmuştu sonra geçti alıştı sizde sakın pes etmeyin
mermaidzak pinar066 benim bebeğime ilk dogdugunda biberon vermiştik o da meme reddi yapmıştı. O yüzden çok korkuyorum biberondan beni komple bırakır diye. Onu zar zor yenmiştik şimdi de bu başladı🥺
mommother38 Offff offf 2 aydır meme reddinin dibini yaşıyorum çok yoruldum bunaldım daha 5aylık sadece uykuda emiyor o yüzdende bütün gün ağlama krizine griyo