Obsesifkompulsifbozukluluk Tavuk kızartması 🤤Lise zamanında yurtta kalıyordum yemekten sonra kızartma kalırsa koca tepsiyle önüme koyuyorlardı yemekhaneciler 😂 tüm okul biliyordu 😂Hala öyle evlendim tavayla önüme koyuyor kaynanam 😂😂😂😂😂
papatyagibi Obsesifkompulsifbozukluluk Çiğ köfte Aç olsam doyurur tok olsam zevkine yerim Her gün yesem bıkmam cerez niyetine
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala Obsesifkompulsifbozukluluk Her gün yemek nasip olmuyor ama 🌽 yesem sıkılmazdım bence😂
Obsesifkompulsifbozukluluk papatyagibi hiç sevmem biliyor musun ? Herkes şaşırıyor nasıl çiğköfte sevilmez diye
Obsesifkompulsifbozukluluk Beyninizikullanmakucretsizdir bekarken çok severdim ama şimdi hergün pişiyo sıkılıyorum yiyemiyorum ama tavuk hergün yerim
mommmmy Salata ya. Ben her öğün yiyorum. Kahvaltı salatası yaparım, çoban, kaşık, karışık , pancarlı avokadolu ne çeşit bulursam yerim 😅 yemekte pek seçmem ama salata kırmızı çizgimdir
Beyninizikullanmakucretsizdir Obsesifkompulsifbozukluluk bekarken de şimdide çok seviyorum. Önceden haftada 2-3 kere yapardım ama kilo alınca ayda 2′ye düşürdüm 🤣
uykusuzanne__ Obsesifkompulsifbozukluluk yaprak sarması her gün olsa yerim soğuk soğuk daha güzel oluyor bir gün bekleyince bak canım çekti birde işkembe mumbar bunları da yerim her gün