Yazmelegi_ Endegerlimoglum kirpiklerin top top olmus😅 kimseye demiyodum yolda annemin komşusu gördü hamilemisin dedi yok dedim kirpiklerinden belli oluyo saklamana gerek yok demişti 😅
Serenayy-0 Endegerlimoglum yüzünde halsizlik yorgunluk görünce genelde böyle söylerler hamile misin diye 😂
twobabymom_ Kirpiklerin top top olmuş 2 hamileligimi de halamdan öğrenip test yaptım ikisini de kirpiklerimden anladı
Beyninizikullanmakucretsizdir Dedektifgadget birkaç arkadaşımın hamileliğini böyle anlamıştım. Gerçekten de yanılmadım koca karı da değilim nasıl anladıysam artık ahahahaha 🤣🤣
twobabymom_ Endegerlimoglum evet telefonda görüntülü konuşurken yaklaş bakalım kirpiklerin top top olmus senin dedi hamile misin dedi yok hala dedim sonrasında test yaptım cidden hamileymisim ikinciyi de öyle öğrendim
Prensannemm badesmommy ben bunu 3 gün önce denedim köpürmedi yeni yaptım köpürdü bide hamilelik bekliyorum hayırlısı bakalım🤣🤣
Serenayy-0 Endegerlimoglum evet doğru 😂bunu bana ilk kayınvalidem söylemişti daha hamile oldugumu bilmiyodum Bi hafta sonra öğrendim gerçekten hamileymişim 😂
balyanakannesi_ Benim sol kasığım ağrıyordu bir hafta boyunca kist vs şüphelenmiştim sol kasıksa hamileliktir dedi annem adetime daha iki hafta vardı ağrıyı yaşadığımda bir hafta kala gittim hamile olduğumu öğrendim