Zuzuu Kızlar sabah rota aşısınıda yaptırdım ağıza şırıngayla yaptı ama oğlum nerdeyse yarısını ağzından akıttı hemşire bir damlası damağına değse yeterli dedi ama içim rahat etmedi acaba boşuna mı gitti aşımız?
IrmakBilgin Zuzuu Merhabalar. Bizde yarın olucaz aldığınız aşının adı rotarix miydi rotateq miydi acaba.
deletedmom2200 Zuzuu canım bize de öyle verdiler ve hemşire bezini değiştirirken kakasına sakın temas etme eldivenle al ellerini bolca yıka sana da bulaşır dedi. İlk 48 saat için.
Mtg Zuzuu zaten cok az yarisinida bosa gittyse ne anladik bi damla yeterli olsaydi asi okadar olurdu sucunu bastrmak icin demis sanirim
IrmakBilgin Zuzuu bizde onu aldık internette bi kaç haber okudum da tedirgin oldum sizde yaptırınca sormak istedim teşekkür ederim 😊 yarın doktora sizin için de sorarım inşallah boşa gitmemiştir🙏🏼
Zuzuu IrmakBilgin canım çoğu kişi aşı bile yaptırmıyor sen bakma internet haberlerine sorup tekrar burdan bana yazarrsan çok iyi olur canım
Zuzuu deletedmom2200 ne bulaşır canım anlamadım hasta değil ki bişey bulaşssın banada öyle bişey demediler hiç
deletedmom2200 Zuzuu bilmiyorum canım ben Londra’da yaşıyorum bana hemşire öyle dedi belki Türkiye’de farklıdır 🤷♀️
Sltn deletedmom2200 Zuzuu hasta değil de canlı aşı olduğu için diyor arkadaş. Evet bazı hemşireler söylemiyor bazıları söylemiş bende ablam hemşire ona sordum bana böyle bişey söylenmedi bulaşır mı diye sorun olmaz dedi sadece sağlık. Ocağı tok karna yapılacak ve 2 saat emzirmemem gerektiğini söyledi o kadar.
IrmakBilgin Zuzuu sordum canım. Doktor boşa gitmiş eğer bir damla yetmiş olsa aşıyı neden 1ml yapsınlar özel aşı her damlası 10 lira yavaş yavaş yapılması gerekiyor birden yaptıysa ağzına fazla gelmiştir yutkunamamıştır dedi
Zuzuu Mtg canım oğlum kendi ağzından çıkardı akıttı hemşirenin bir suçu yoktu inşallah faydasını görürüz
Sltn Zuzuu yani yeğenimde oldu hemşire ablama böyle birşey dememiş her sağlık ocağı farklı😊 muhtemelen emip kusmasın diye bana oyle demiştir.