Lumisare evet kızlar sorum başlıkta ben kızılım eşim esmer,kızım gitti kulağında ki gamzeye kadar eşime çekti. Hamileyken ne hayaller kurmuştum bana benzer diye😂😂 ama ondan güzeli yok benim için 🤭🤭
ZeydsMom Lumisare ikimize de benziyor. Ben esmerim esim beyaz . Ama oglum sarisin. Esim kucukken sariydi sonra beyaz olmus buyudukce. Ama cenesi dudagi gozleri yanaklari burnu falan henuz benim. Kulaklar bacaklar babasi 😂😂🤣🤣 3 tane gamzem var birini almamis yanarim ona yanarim
asellinaninannesiii Lumisare Benimkide esime çekti yaaa , sürekli dalga geçiyor benimle 😁😁 Eşimi klonlamışım😁 neyse kirpikleri ve gözleri aynı ben
ZeydsMom Lumisare yok bende 3 de yanagimda simdi acaba kizimda gamze olurmu. Millet ayva yiyip gamze yapiyor benim kendi gamzem var gecmedi yahu 😏
Papatyaa21 Lumisare ebet evet bazen diyorum evlenince çocuk yapma al bunu zaten bizden çok seviyor herkes rahatlasın😂😂
Lumisare asellinaninannesiii kız ne güzel işte 😂😂 eşimde hep kızıma babasının kızı annemde babası kılıklı diyip duruyor 😂😂😂
busrasil2019 Lumisare ilk oğlum babasının kopyası beyaz tenli sarışın bir çocuk 15 gün önce doğan ikinci oğlum cennet mahallesindeki Aliş gibi kara çocuk oldu ya açılır mı ki rengi acaba bilen var mı 😀
serayyyy busrasil2019 açılır açılır benım kızda kırmızı siyah bişeydi şimdi polonyalılar kadar beyaz renklı gözlü
forumgurmesi Aslında siması bana benziyor, ama sarışın ve beyaz tenli olduğu için herkes direkt babası diyor. Ben esmerim. Avm de felan görenler sizin kızınız mı diye soruyor hep.😂
Lumisare forumgurmesi 😂😂😂 yaa çok iyii😂 bende bir tane fotoğraf atmıştım anneme , annem sanki senin kızın değil diyo
dunyam2 Lumisare ya bizim 4 aylık oldu teni neyse omu acaba bnde eşimde açık tenliyiz ama kızım esmer sadece kolları beyaz😁😁