tosbiksmoms hellokitty8 ya bende 4 gün önce kullanmak durumunda kaldım evde vardı zaten 1 saat sonra falan aldım hapı ama yarın da regl günüm inşallah gecikme falan yapmaz. Şunu biliyorum ne kadar geç alinilirsa o kadar etkisi azalirmis.
ZeydsMom hellokitty8 Postinor 72. Turkiyede yok galiba bu ilac. yoo degildi. Bide benim kistlerm vardi tedavi olacaktim kistlerm icin. Hamilelik imkansizdi benim icin o donem. 😄 Yani bi mucizeyi gerceklestirmisiz 😂
tosbiksmoms melikejdkdkd evet işe yaradı emzirmiyorum,bırakmıştık ama ilk bebegimde de emzirirken kullanmıştım ,8 saat emzirmedim diye hatırlıyorum sizin bebeginiz kaç aylık?
melikejdkdkd tosbiksmoms bebeğim 3.5 aylık ben ella kullandım iki gecedir emzirmiyorum ama sağmama rağmen taş gibi oluyo elle sağım yapıyorum çünkü, ne kadar dayanırım bilmiyorum ama emzirirsemde vicdan azabı çekerim çünkü kağıtta bi hafta emzirmeyin yazıyor
tosbiksmoms melikejdkdkd elle sağım sütun miktarini etkileyebilir çünkü sagilmaya sagilmaya süt azalabilir. Makina falan yok mu bol bol sağsaniz?
melikejdkdkd tosbiksmoms iyi sağmıyo manuel çünkü emzirdim artık 30 saat bekledim yeterli olur umarım