Hulya123 Merhaba kızlar kızım 52 günlük ve sürekli huzursuz sürekli ağlıyor hiç bir anı yok sakin olduğu. Bi kaç gündür doğru düzgün emmiyor bile ne yapacağımı bilmiyorum dün acile götürdüm ağzına kulağına baktı sırtını dinledi bağırsaklarını dinledi birşey yok dedi
Ebruea Hulya123 benim bebeğimde aynı 24 Aralıkda doğdu. doğdu doğalı huysuz uyusun da 5 dakka kestireyim diye bekliyorum artık onda da kucaktan başka yerde uyumuyo 😔
Hulya123 Didemm91 Ikrazumra19 zaten gazlı bir bebek kolik demişti doktor ilk zamanlarında. İki Tane damla veriyorum. Gazını rahat çıkarabiliyor. Hiç böyle olmamıştı
Zeynepazram Babybeste benimkinede bakar mısınız dogdugundan beri huysuz hep aglar hele geceleri hic susmaz dogması gereken tarih 10 aralık dogdugu gun 16 aralık
Babybeste Hulya123 Bebeğiniz Cumartesi günü doğmuş ve doğduğu günden bugüne kadar 53 gün geçmiş. Bebeğiniz, bebek atak takvimine göre şu anda 7,5 - 9,5 haftaları arası olduğundan dolayı bu hafta fırtınalı geçecek gibi görünüyor. Bebek atak takvimine göre bu süreç 14 günden oluşuyor, bebeğiniz ise bugün 1. gününde. Atak haftasının bitmesine kalan gün sayısı : 14
Nimet-46 2 haftalıkken, 5haftalıkken, 6 haftalıkken, 12 haftalıkken, 15 haftalıkken, 23 haftalıkken, 34 haftalıkken, 42 ve 54 haftalıkken büyüme atağı geçirebilir.
Babybeste Zeynepazram Bebeğiniz Pazartesi günü doğmuş ve doğduğu günden bugüne kadar 58 gün geçmiş. Bebeğiniz, bebek atak takvimine göre şu anda 7,5 - 9,5 haftaları arası olduğundan dolayı bu hafta fırtınalı geçecek gibi görünüyor. Bebek atak takvimine göre bu süreç 14 günden oluşuyor, bebeğiniz ise bugün 5. gününde. Atak haftasının bitmesine kalan gün sayısı : 9
Zeynepazram Babybeste cok tesekkür ederim hangi siteden yapıyosunuz ve dogum tarihi mi 40 hafta dolan tarihi mi giriyosunuz benim bebegim 40+6 da dogdu
Reyhanygt Gaz olabilir bizde o dönemler öyleydik dikkat dağıtmak İçin falan neler yapardım ama geçiyor şuan o günleri unuttum gibi ☺️😍