Kızları ben 39+6gunluk doğum yaptım sancılarım sabah 9da 20dk arayla tutuyor du başta sanvi değildir diyip uyumaya çalıştım ama baktım olacak gibi değil yürümeye başladım evin içinde sürekli eğil kalk hareketleri yapmaya çalıştım pilates topum olmamasına rağmen 😁bir süre sonra sık sık tutmaya başladı eltim yanımdaydı ona haber verdim doğuruyorum diye hemen kalkil birşeyler hazırladı tabi ben o şekilde hiç bir şey yemek istemedim YouTubeden video açtım açılmayı kolaylaştırıcak sonrasında duşa girdim o video çok işime yaradı ondan sonra sancılarım beş dk arayla tutuyordu çantam falan herşeyim hazırdı eşimi aradım geldi tam birde evden çıktık ben Esenyurta oturuyorum ama dogumumj çam Sakurada istiyordum yani uzaklığı tahmin edebilirsiniz 🤦 hastaneye vardığımda saat tam ikiydj hemen acile aldılar Altan muane oldum ve 7cm acilmam olduğunu söylediler nst bağladılar beş dk sonrasında doğumhaneye alındım tek kişilik odalarda ve refakatçin sürekli yanında ama öncesinde ultrasonla baya bir muane Etiler çünkü bebeğin karın etrafı çok büyük denildi normal doğum olabilir mi diye bir kaç tane doktor daha gelio baktıktan sonra doğurur diye odaya aldılar tabi ben feryat figan sezeryan istiyorum ama doktorlar da çok anlayışlıydilar odaya yatısim yapıldı ardından suni verdiler ben yine bağırış çağırıs suni istemiyorum sancım zaten var diye neyse ben nst kalmak istemiyorum yürümek istiyorum diye bağırıyorum çünkü o sancı anında uzanarak kalmak tam bir işkence doktorum gelip benimle konuşup beni ikna etti söz veriyorum on dk bekle ondan sonra yurutucem senj diye bir şekilde durdum on dk Sonra yürü dedi ama yuruyemiyordum çünkü bebek gelmişti hemen yatağı çatala çevirdiler sancı geldiğinde ikin dediler üç ikinmamda kızımı kucağima aldım tabi Bebek çıktıktan sonra o kadar hafifliyorsun ki kuş gibi oluyorsun bebeğim biraz iri olduğu için dikişlerim çok fazlaydı tam 16:34kizim doğdu yani ne çok kötü nede çok kolay bir doğumum oldu ama beklediğim gibi kötü geçmedi bu şekilde anlatmak istedim 👋