hlyyy Oğlum bir süredir gece alakasız bir saatte kalkıp gülüp oynamaya başlıyor 4 saat ayaktayız zorla uyutuyoruz ne kadar sürer bu valla yıldım tam geçmiş gibiydi birkaç gün sonra yine başladı çünkü ?
myavocado hlyyy ya kıyamam 🥹 eminim cok zorlanıyorsunuzdur ama çok tatlı bir anda uyanıp gülümsemesi 🥰
kutsal6363 hlyyy bebeğim 8 aylık bizde aynıyız uyumuyor tam yattı diyorum mizmizlanip ağlıyor asla uyumak istemiyor uzaninca bile basıyor cifli ama uykusuzluktan gözleri kipkirmizi
hlyyy myavocado ay inanın her gün olunca çok yoruluyorum uykusuzluk bitirdi çünkü bir de normalde sabaha kadar uyuyan bir bebek değil saat başı emmeye kalkar ya da 2 saate bir 🥲 4 aydan beri böyleyiz
Melikemetin Ay sormayın mahvoldum ne gündüz ne gece uykularımız var 1 ay süren bi atak varmış sanırım her ay ayrı bir şey ne olacak böyle bilmiyorum canları sağ olsun ama bizim sağlık gidiyor elden
hlyyy asyaronay ilk uyandığında gözleri açınca gülüyor oyun oynuyor biraz sonra mızıldıyor zaten uyutmaya çalışırken de çıldırıyor
eda_ece00 Merhaba geçti mi acaba benim kızımda 11 ay 20 günlük gece 10 gibi uyuyor canının istediği bir vakitte uyanıyor 2-3-4-5 farketmez ve uyanık kalıyor 😢