tosbikannesi6 Kızlar iyi geceler kilo almak istiyorum 57 kiloyum çok iştahlı biri değilim ama ne yaparsam kilo alabilirim ne önerirsiniz?
Meri-Mel tosbikannesi6 Benim biraz fazla var azıcık vereyim ne olur ,para mara istemem 🙈 İşin sakası bir yana üstte kalsın ben ne yesem kilo alan tiptenim 🥺
tosbikannesi6 uykusuzanne__ Bir ara çok denedim artık midem bulanıyordu 🫣hala aynıyım 48 ile hamile kaldım 67 ile doguma gittim sadece 15 günde 57 oldum ve oğlum 3 buçuk yaşında hala 57 yim
uykusuzanne__ tosbikannesi6 doktora gittin mi canım benim bir arkadaşım vardı da kan değerleri baya düşüktü de ondan kilo alamıyordu
durulandiniz tosbikannesi6 Ben 56 kiloyum vermeye çalışıyorum boy 160🥰 Zayıfsın diyenler büyüklerimiz mi😄
tosbikannesi6 durulandiniz ay gerçekten mi aslında yıllardır böyleyim ve seviyordum kendimi evlendikten sonra fikrim değişti (değiştirildi Belkide 😂)
durulandiniz tosbikannesi6 Ya bu birazda vücut tipiyle alakalı galiba Benim fazka kilom karında mesela Bacaklarım ince Yüzüm tombiş değil basen yok vs 😂 Karın da jean falan baskılanınca kilo var gibi durmuyor o yüzden bana da verme diyolar