NurR Ftm_ benmki 41 günlük hiç günde 3-4 kere kaka yapmadı 1 yada hiç yapmaz 10 güne kadar beklenebilir bebek rahatsız olmuyorsa a
Gizemabc Ftm_ yazmislar zaten, 10 gune kadsr normalmis; ama poposuna zeytinyagi surebilirsiniz. İciniz rahat etsin bir doktora da gosterebilirsiniz
Alisalpa Ftm_ 10 güne kadar normal günde 3 4 defa yapan çocuk kırkı çıktıktan sonr 6 7 günde bir yapıyor doktorda normal diyor hiç telaşlanma kaç doktora götürdüm hepsi aynısını dedi bebek huzursuz değilse sıkıntı yok
Ftm_ NurR arada aglama krizi oluyo. Sonra pırt yapıp rahatlıyor saatlerce rahat sonra cok sukur. Sorun yaptım ya moralim bozuldu
Ftm_ Alisvezehra sadece anne sutu aliyi. Bı anda kesildi anlamadım. 5. Gun oldu. Icıme dert oldu valla
NurR Ftm_ gaz çıkarınca rahatlıyorsa sorun yapma hiç ama 10 gün sonra doktora sorarsın yine de. Annem hep kaka yapmıyorsa süt yarıyor der
Ftm_ Gizemabc doktora gotrdum 1 hafta 10 gune kadar normal dedı. 2 gun daha bekleyip gliserin verıcem
hadiceasaf 29 günlük bebeğim aynısı bizimde başımıza geldi. 4 5 gün kadar yapmadı sonra yaptı 10 gün kadar yapmaması normal endişelenmeyin 🙂
Bucuruk85 Benim kızım 10 aylık hep cıvık yapıyor hep yıkamak zorunda kalıyorum cıvık olması normalmi daha hiç katı yapmadı