ezraelif Merhabalar kızlar uyku eğitimi alanınız varmı aranızda 6 aya giricez ama çok zorlanıyoruz . Düşünüyorum almayı ama tabiki ücretleri çok fazla işe yaramazsa filan
damla_34 ezraelif ben şuanda alıyorum dördüncü günümüz daha bir çok eğitmen den fiyat aldım tercüman anne den karar verdim çok şükür iyi gidiyor fiyatı da diğerlerine göre uygun ve çok naif bir bayan ve en önemlisi asla uzun süreli ağlatma dan ilerliyoruz
ezraelif damla_34 ay ben ne yapıcam bilemedimm evde kendim denedim emzirmeden sallamadan uyutmayı deliriyor
uslukubra damla_34 peki bilgi vermen mümkün mü yani senin yapmadığın ama eğitimde öğrenip şaşırdığın bi şey var mı
damla_34 ezraelif inanınkı bende eğitimden önce iki ay boyunca denemeye çalıştım ama başaramadım malesef inşallah süreç başarılı olabilirim çok dua ediyorum özellikle 8 ay atağı bitirdi zaten beni pert durumdayız pazartesi 9 aya giriş yapacağız hayırlı sı ile atlatırız inşallah
damla_34 uslukubra yani eğitim benim için daha bi kararlılık oldu evde yapmaya çalışıp yapamamıştım bebeğim ayakta sallanarak ve memede uyuyarak gündüz uykukarı 1 saati bile bulmayan gece saat başı bazen yarım saatte bir kalkan bir bebek olunca artık yorgunluk uykusuzluk canıma tak etti dediğim gibi ben kendim başarısız oldum eğitim kararlılık ve devamlılık ile birlikte artık olucagına inanıyorum her bebek kendine göre farklıdır şaşırdım olay henüz olmadı çünkü bebeğim hala uykuya direnmekte pik noktada 😵💫
damla_34 eliifyavuz00 her bebeğin ayına huyuna göre farklı rutinler hazırlıyor uyku saatleri uyanıklık saatleri hesabı yapılıp ona göre düzen oluşturuluyor bizim daha çok yeni yolun başındayız benim bebeğim hala saat başı uyanıyor ama dediğim gibi kararlılık ve devamlılık ile olucağına inanıyorum inşallah
damla_34 Minnakordek henüz sihirli değnek sahibi olamadık hala uykusuzluk ile mücadele etmeye devam 🤣
ezraelif Bende bugün mesaj attm tercüman anneye 2 ve 3 haftalık paketleri varmış eşim istemiyor ama ben bir çare arayışında olduğım için istyorum bakalım önemli olan annenenin kararlı olmasıymış ağlatma metodu olmasada tepki için ağlıyorlarmış az çok
damla_34 uslukubra uslukubra merhaba eğitimi henüz devam bebeğim eğitim başında hastalandı 3 gün hastalıkla uğraştık hastalıktan sonra gündüz uykuları düzene girdi çok şükür geceyide düzeltmeye çalışıyoruz dünden beri üst damakları şiş durumda onun verdiği huzursuzluk var ama çok şükür bunlara rağmen nur hanımın desteği ile iyi gidiyoruz henüz devam etmektedir eğitimimiz