mom6_ twinboymoms Mustela stelatopia,bioderma atoderm.Her bebeğe farklı etki edebiliyor kremler.Bsn bunları kullandım ama yanlış yönlendirmek istemem
twinboymoms kocamdakocam ben de şüpheliyim canım alerji konusunda kendiliğinden geçmeyeceğini biliyorum maalesef evet teşekkür ediyorum 🌸
twinboymoms kocamdakocam o seriyi duymuştum fakat doktora bi gidip görğşüp öyle alayım dedim teşekkür ediyorum sağ olun güzel bir seri sanırım🌼
twinboymoms esoii alerji testlerinde çıkmayabiliyor evet siz alerji doktoruna gidip bi görüşün isterseniz madem hep tekrarlıyor muhakkak bir şey dokunuyordur
twinboymoms cLearQueen canım hayır neden bıraktırsınlar ki anne sütü şifa diyet de yapsan eğer sütün varsa bebeğin emsin
twinboymoms Demett ne kadar oldu dşyet yapalı başlar başlaöaz kan geçemeyebilir Birde belki sadede süt ürünleri değildir başka şeylere de vardır doktorunuza şikayetlerin geçmediğini söyleyin
yenianne3535 twinboymoms merhaba canım bizimde öyle oldu putur putur gittik doktora bi krem verdi üç gün kullandık geçti sizde geç olmadan gidin ilerledikçe deri hasar görüyor çünkü
Burcinblgl cLearQueen bıraktımazlar bence bana eczacı çikolata acı falan çok tetikliyor dedi egzamayı alerji testi falan yaptınız mı bu arada
esoii Demett ikimizde de yok saçma bi sekilde şu an amaçsız araştırıyorum hala ne yapar neden olur aylardır aynıyız
Demett esoii yok canm geçmiyor geçmiyor ne denediysem şimdi süt ürünlerini tüketmiyorum bakalım ne olacak