merid161 Merhaba sevgili anneler bebeğim 8 ay 4 günlük kolik bir bebekti 7 ayda çok şükür gaz sorunu atlattık fakat ben bugün kuru fasulye yedim sizce sütten geçer mi bir sorun olur mu ?
TugcenurLina merid161 geçer muhtemelen. Bi çay bardağı sıcak suya bi çay kaşığı kimyon demleyip içebilirsiniz. Bir iki kaşık da bebeğe verebilirsiniz biraz etkisi olur
obiranne3 merid161 bebeğiniz hasassa geçer, değilse geçmez. 1 bardak suyun içine çay kaşısı ucu ile kimyon atın için. geçmesini engeller
nurkync 6 aylıkken yedim kolikti ve gazlıydı ama birşey olmadı 1 er kaşık şeklinde hep alıştırma yapmıştım öncesinde ama
crybaby merid161 benim kızımda 8 ay 6 günlük artık kendi yiyor kuru fasülye nohutu🤣 kolikti de ama geçti artık takılmayın
58vildan 27 günlük bebeğim iki kere kuru fasulye yaptım iki kez de nohut 🥲 2 gün suda bekletiyorum pişirirken içine çay kaşığının ucuyla kimyon katıyorum. Yeterli oluyor
bsrnrern merid161 7. Aya kadar geceleri gaz yüzünden uyanıyor muydu bizimki 6 buçuk aylık hala uyaniyo gazı olunca
tugces09 merid161 ben kızım çok gazli bı bebek degil ben 3 aylık olduktan sonra hep yedim sadece pişirirken biraz kimyon koyuyorum hiç sıkıntı cekmedik