Byznr91 17,5 aylık olacak neredeyse daha yürümüyor gel gel yapınca 1,2 adım atıyo okadar korkuyd denğesi de az zaten napıcaz bilmilorum fizik teravi mi alsak
ecrinbebe Byznr91 hiç korkma ve çocuk da korkmasın asla ayağına ayakkabı giydirme yürüyene kadar bazı bebekler ayakabıda yürüyemiyorlar benim oğlum 18 ayda yürüdü
Byznr91 annebalim_ öyle yapıncda hiç yürümek istemiyor ayaklarını yukarı çekiyor çok tembel isteksiz ve korkuyor
Marinedeniz Benim kizimda ayni sekilde 16. Aydayiz kafama takmiyordum yavastan takmaya basladim “/ oldugu yerde ayaga kalkiyor duruyor oyle devami yok adim atmaya korkuyor . Iki elle rahat yuruyor tek elini tutunca onda da korkuyor tam dengesini mi kuramiyor anlamadim
Byznr91 Marinedeniz olduğu yerden ayağa kalkması güzel denğesi var demekki bizimki tutunmadan kalkamıyor bi yere tutunması lazım inş yürürler
Marinedeniz minikbalinannesii bugun tam 17 aylik oldu daha tam yurumuyor bir kac adim atti ama cok sukur sonra oturuverdi geri kalkiyim de yurumeye cabaliyim demiyor ama 😏 sabirla bekliyoruz
smge06 Byznr91 benim bebeğim 17 aylık. Koltuklara falan çıkıyor yataktan iniyor ellerini tutunca yürüyor. Kendi kendine dikilip duruyor ama yürümüyo ne zaman yürür yada herhangi bir sorun var mı diye düşünmekten delircem artık
smge06 nbyrktr bugun doktora gittim doktor sorun olmadığını ilerleyen günlerde yürüyebilceğini söyledi şuan cesareti yok dedi