Mommmssss95 Kızlar selamlar kışı yarıladık malum yaz geliyor. Mayıs ayında 2 yaşına girecek kızım yazın dışarda kullanmak için ebeveyn kontrollü bisiklet mi daha kullanışlı olur yoksa scooter mı? Bisikletlere çok hevesli almak da istiyorum açıkçası ama 2 yaşında buna binmek ister mi geç kalmış mı oluyorum daha küçük yaş için daha uygun gibi geliyor. Scooter için de küçük kalıyor sanki becerebilir mi bilmiyorum. Deneyimli annelerimden bi akıl rica ediyorum 🫶🏻
obiranne3 Mommmssss95 Aşırı kontrolcü bi anne iseniz, scooter sizi zorlayabilir. ama alanınız scıoter için musaitse, scooterı daha kullanışlı buluyorum. sahile giderken, avm giderken yanımıza alırız, severek binerek bizi takip eder.
balkizlar Mommmssss95 bisikleti kendi süremedikleri için sizi sürekli darlıyorlar ama scooterı öğrenince serbest güzel oluyor.. ama bu da çocuğa göre değişir çevremde 18. Aydan ber kullanıyor diye scooter aldım 2 yaşında benim kızım korktu normalde erkek gibi hareketli bi çocuk.. 3 yaşında sevdi ve alıştı.. sürmeli bisikletten hiç inmek istemiyor ve kendi de gayret etmiyor sürmek için.. ama mesela park vs uzaksa da bisiklet çok iyi oluyor bindirip sürüyorsunuz oraya kadar.. biraz sizin şartlarınıza bağlı
Oznurkk Mommmssss95 kızımın bisikleti de ( kontrollü olanlardan ) scoteri da var. Scoter evde biniyor bacakları hep morardı bir yerlere vurmaktan dışarıda olsa ne olur bilemiyorum. Ama bisiklet rahat koyuyorum ona bağlıyorum güzelce gezmelere gidiyoruz. 2 yaş için hem tehlikeli hem büyük gelir scoter bence
Mommmssss95 Oznurkk sanırım biz de ikisini de alıp bisikleti dışarda scooter evde kullanacağız. Çok hareketli benim kızım scooterla dışarda perişan oluruz gibi geliyor
Oznurkk Mommmssss95 çocuğunuzun gelişim düzeyi nasıl bilmem ama ben 2 yaş için küçük buluyorum scoter e en güvenlisi evde kullanması olur.
Madamehappyyyyy Mommmssss95 21 aylık şuan denge bisikleti kullanıyor. Hem gelişim için de öneriliyor. Bisiklet ve scooter almadık ama daha.😀
KayraVeAnnesi_06 Mommmssss95 Ben yurtdışından böyle birşey aldım çok güzel aşırı fonksiyonlu bulabilirseniz eğer fikir olsun
Merveeofs Mommmssss95 biz tam iki yaşında ebeveyn kontrollü bisiklet aldık ve bütün yaz kullandık hakkını verdik diyebilirim yani ☺️ kontrol çubuğu falan ayrılıyor zaten bu yaz da onları çıkarıcaz artık kendi sürer yani ben açıkçası scooter için erken buluyorum 2 yaşı