Snowglobe atlas1655 Bn924/00 olanı kullanıyor kız kardeşim. Aşırı derece memnun ama o daha once epilasyona da gitmişti
babyaframoms atlas1655 950 ıbl ben hiç gitmeden lazere kullandım aşırı memnunum. Bacaklar koltuk altı göbek bel tamamen bitti genital bölge üst kısım baya azaldı bence işe yarıyor hemde çok
atlas1655 Snowglobe merhaba öncelikle çok teşekkür ederım bende gittim baya azaldı artık evde yapmak istiyorum bi bakayım hemen 😍
niluna atlas1655 kaldırdım valla bilmiyorum tek başlıklı ama öyle almayın siz yüze uygulanmakta zorluk çekiyordum tek başlıkla
AzraLina2024 atlas1655 zeynfluse diye bir kız var instada philips lazer kullanıyor güzel bi şekilde anlatmış bakmak isterseniz faydalı olabilir 🫠
Snowglobe atlas1655 evet ama evdeki lazerşn etkili olması için daha once gitmek gerekiyo diye düşünüyorum
atlas1655 Snowglobe evet evet daha önce 16 seansa yakın gittim doğum sonrası özel bölgemde tekrar çıkınca evde yapmak ıstedım rica etsem link verırmısınız yanlış ürün almayım
atlas1655 babyaframoms yaaa bu son serisi mi acaba rica etsem link verırmsınkz özel tartışma açıp ona da bakayım