linosunannesiiii med150216 lara titanic e gittım mükemmeldi bu sene belek titanic istedık çok fazla olımsuz yorum vardı vazgeçtık papillon hakkında ersin tekinyum diye rehber var instada o çok methettı
alyazlhaygtt Biz Antalya Serik te oturuyoruz eşime sordum şimdi çok güzel otel dedi hem temiz dedi eşimin çok arkadaşı var belek de otelde çalışan ☺️
med150216 alyazlhaygtt megasaray mı sizce titanic deluxe Belek papillon belvil Belek mi sorabilir Misiniz acaba bilgisi var mı ona göre rezervasyon yapacağız :)) çok sağolun
med150216 linosunannesiiii ya Belek titanic kötü müymüş çok üzüldüm şuan :( ne gibi yorumlar var papillonu bizde onda gördük siz nereye gitmeyi düşünüyorsunuz
linosunannesiiii med150216 ultra herşey dahil otel tercih ediyoruz biz her sene fakat bu yıl fiyatlar 80 binden başlıyor bu fiyata miamiye gitmeye karar verdık en azından yurtdışı tatılı olur eğer vize çıkmazsa mısıra sharm el sheikh gideceğiz
alyazlhaygtt @med150216 Titanic deluxe dedi belegin denizi de çok temiz ama taşlı larada öyle taşlı ama titanicler genelde çok güzel oluyor
med150216 linosunannesiiii evet çok doğru zaten bizim baktıklarımız da hep 100 bin bebeğimiz küçük olduğu için cesaret edemedim yurt dışına
linosunannesiiii med150216 yanılmıyorsam ets turda belek titanik hakkında olumsuz yorum çoktu bide denize sandalla götüruolarmış yorumdan abladığım kadarıyla çocuklu iseniz zor olabilir
linosunannesiiii med150216 benımde 5 aylık bebiş var kayınvalidem bakacak biz baş başa gideceğiz bide kardeşim thy de pilot uçak bileti derdım de yok yurtdışı çok mantıklı bizim için ülkemizdeki fiyatlar çok fahiş
med150216 linosunannesiiii çok güzel uçak biletleri pahalı artık Türkiye de tatil yapmak yurt dışında yapmaktan daha zor maalesef
linosunannesiiii med150216 bodrum düşünürseniz bodrum park resort balayı otelimizdi oda mükemmeldi özellikle yeme içme gırla kendine ait koyu var
med150216 linosunannesiiii Bodrum hiç düşünmedik tlekekğr ederim yine de bakacağım aklım titanicte kaldı 😄
Deletedmom_215 med150216 Antalya’da kirman otelleride çok güzel. Biz üç senedir aynı otele gidiyoruz. Kirman leodikya. 🥰