bakkalemzigi 2,5 aylık bebeğim geceden beri hırıltılı nefes alıyor zor uyuyor ,emiyor . Sürekli burnunu açıyorum , hava nemlendirici çalıştırıyorum başka ne yapabilirim ?
mineksu bakkalemzigi nebülizatör sonrası sırtına aşşağıdan yukarıya gaz çıkartması için yaptığınız gibi pat pat vurun .Osman Gönülal hocanın videolarına bakabilirsiniz.Çok geçmiş olsun
tulayks bakkalemzigi bence doktora götür benimkide 2 aylık test yaptılar ve hava makinası verdiler eğer önünü almazsan yeni virüse çeviriyor
Gece_1 bakkalemzigi oğlumda da bu durum vardı. Akşam birer damla burnuna udi hindi yağı damlattım. Ertesi güne hırıltısı azalmıştı ve daha rahat nefes alıyordu. 2. gün tekrar aynısı yaptım diğer gün daha da iyiydi. Size de tavsiye ederim, şifa olsun 🫶🏻
bakkalemzigi mineksu nebülizatörüm yok almayı düşünüyordum ezchaneden aldırayım bugün o halde teşekkür ederim 🤍
tulayks bakkalemzigi e bebekte omron marka var yeni indirime gitmiş dün aldım ben öneririm çok güzel istersen modelinide yazarım
mineksu bakkalemzigi ben trendyoldan çok uyguna almıştım bir bakın bakalım.Hastalığa bire bir gerçekten
obiranne3 bakkalemzigi hırıltıya dönmüşse, cigerlerine inmesi an meselesi yavrum, o yüzden dedim🌸 temennim tabiki inmemesi.
bakkalemzigi obiranne3 şuan çok çeşitli salgınlar var ya açıkçası korktum hemen hastaneye götürmeye ama biri daha yazdı götüreyim teşekkür ederim
tulayks bakkalemzigi modeli mini air 360 nebulizatör biz İstanbul’da yaşadığımız için malof avm bulduk
bakkalemzigi tulayks teşekkür ederim evet götürdüm ciğere inmemiş şükür sürekli temizlememi söylediler
mhndshnmm bakkalemzigi hiç bekletmeden ve geciktirmeden doktoruna götür ve film çekmeyene kadarda ikna olma lütfen korkunç bir salgın var ve belirtileri bu şekilde sinsi ve anlık ortaya çıkıp bir anda kötüleşiyor ciğerlere iniyor enfeksiyon iki haftadır mücadele ediyoruz üç doktor gezdirdim sonuncu röntgen çekerek emin olup ilaç başladı daha yeni yeni toparlanmaya başladı