patateskizartmasi Kızlar, bebeğimde üst dudak bağı var. Daha önce doktora göstermiştim ama önemsememişti. Bebeğim 10 aylık şu an ve dişleri çıktı. Üst dudak bağı olduğu için de üst dişler ayrık çıktı. Daha önce başına gelen var mı? Düzeliyor mu sonra acaba😥
Huma_kus34 patateskizartmasi bizim dil bagımız vardı 3 aylıkken işlem görmüştü dudak bagını bılmıyorum üste kalsın
bayamsare patateskizartmasi benim kızımda da var küçük yaşta kestirin diyorlar ama bizde daha gidemedik bir kontrole gittiğimde soracağım 4 aylık kızım şu an
Mommmssss95 patateskizartmasi benim kızımın dudak bağı 7 aylıkken fark edildi zaten emmediği için 1 yaşında kbb ye götürün denildi. 1 yaşında kbb profesörüne gittik. Şuan için beklememiz gerektiğini ameliyatın sonrasında dikiş olacağı için beslenmesinin çok zor olacağını söyledi. 2 yaşında tekrar gelin konuşmasında problem olursa o zaman yapalım dedi ama benim kızımın konuşması maşallah çok iyi şuan 21 aylık cümleler kuruyor herşeyi söylüyor. Konuşmasında problem olmadığı takdirde kalıcı dişleri çıkana kadar vaktimiz olabileceğini söylemişti. Şuanki niyetimiz o yönde tabi 2 yaşta tekrar bi kontorle götürürüz
bayamsare patateskizartmasi çok kötüler bazen ya gerçekten ne kadar ayıp emek emek götürüyorsun önemsemiyorlar bizim de hep kontrollerimiz hastalığa denk geldi en çok geçtiğimiz 1 ay içinde gittik doktora ama rsv ye yakalanmıştı hastanede kaldı aklıma bile gelmedi o anın paniğinden telaşesinden
ececeylin patateskizartmasi benim kızımda da var süt dişleri dökdükten sonra diş hekimine götürmeniz gerekecek diş hekimi dudak bağını kesiyor öylece dişler ayrık çıkmıyor
_YanakReisinAnnesii patateskizartmasi benim oğlumda da vardı. 26 aylıkken geçirdiği başka bir operasyonda anestezi almışken onunda alınmasını istedik ve alındı. Diş doktoru tavsiyesiyle aldırdık bu arada. Şuan oğlumun dişleri de ayrık ama kalıcı dişler de ayrıklık olmaması adına alınmasını öneririm demişti diş doktoru çünkü alınmadığı takdir de telle birleştirmekte zor demişti. Bunlar dökülecek zaten kalıcı dişler nasıl gelecek bakalım daha 3 buçuk yaşında birkaç yıl sonra görcez nasipse.
patateskizartmasi bayamsare çok geçmiş olsun yaa. Biz bir de direkt çocuk cerrahiye götürmüştük. Uzmanı gördü yani, o önemsemedi. Eğer olur da sizin doktorunuz da önemsemezse başka doktora gidin bence. Doktor önemsiz bir şey sorun olmaz demişti biz de ona dayanarak üzerine düşmedik. Birkaç ay sonra sizin bebeğinizin de dişleri çıkacak. Daha çıkmadan önleminizi alın bence🥲
bayamsare patateskizartmasi çok teşekkür ederim mutlaka önümüzdeki haftalarda gideceğim çok sağolun 🥰🙏🏽