serapgs09 Merhaba arkadaşlar 4 aylık bebeğim var başının üstü sarı komple konak var ne yapmam lazım acaba bilen var mı?
KereMini1 serapgs09 bizde 4 aylik olduk. Konak hala gecmedi bayadir var. Zamanla gecer cocuga zarari yok de dediler. Gecmesini bekliyorum. Konak sampuani almak istemedim sampuanlari var cnku organik almistim. Bekliyorum gecmesini...
Super_anne3434 serapgs09 banyo yaptirmadan once zeytin yag surcen masaj yaparak yarim saat beklicen yavas yavas nazik nazik tarican onlar dokulucek sonra yika
balsurubu Banyodan önce zeytinyağına biraz karbonat koyup konaklı bölgeye sürün, yarım saat-40dk bekletin. Bu ince uçlu tarakla tarayıp yıkayın, genellikle ilk yıkamada temizliyor.
Ozlmre Hindistan cevizi yagı sürp masaj yapıorm yada tarıorm onlar yumusuo banyo yapınca gecio. Ama banyodan sonrada sürüorm nemli kalsın die. Ve sacını kazıorm daha az oluor. Sürekli tekrarlar her zaman banyo öncesi yapmalısın.
Nagihandefne serapgs09 yeni bi tarak alsan daha iyi olur sık tarak erkek de olabilir pamukla zeytin yağ sür biraz kalsın sonra tara bizim öyle geçti