Merveeofs Doğum gününe az kaldıı ve ne alacağımı şaşırdım… Klasik olarak giyim, saat ayakkabı vs vs istemiyorum.. teknolojik bir hobisi vs de yok ne alsam ne yapsam bilemedim.. arabalarla ilgilidir.. varsa fikirleriniz bekliyorum ☺️
yokdahanelercanim Merveeofs biz kocamla anlastık artık hediyeleri tükettğimiz icin birbirimize gram altın alcaz her özel güne 1 gram😂
Miracinannesi_ Merveeofs özel iş kıyafeti varsa sırt çantası veya gunluk hayatta kullanabileceğini düşündüğün bir canta modeli de olur bluetooth kulaklık zippo vs olur
sarmaliklahana Merveeofs Biz cocukları bırakıp müsait olunca otel kaçamagı yapıyoruz. Mesela suan bile 😄 özel günlerde ayyyy illa bişey alalım yapalım demiyoruz. Çünkü ya kulknamadıgımız seyler oluyor ya da ihtiyacı fazlası. En iyisi böyle kendimize zaman ayırıyoruz
usenmedimyaptimbirvelet Merveeofs ben zippo tişört pijama takımı almıştım En çok zippoya çocuklar gibi sevindi 😂 ama doğum gününde almadım askerden döndükten sonra hediye olarak verdim şimdi 10 gün sonra doğum günü var almıcam bi şey adam olana çpk bile 😛😛😛😛😛😛😛😛😛
Merveeofs sarmaliklahana ay nasıl da lahana sarması istedim 🤭😅😂😂 Eşim hiç sevmez öyle şeyleri bir de kızım daha küçük bu şekilde bırakamıyoruz henüz 🥲
sarmaliklahana Merveeofs hahahahha 😄 ozman eşinizin sevdiği yemekleri yapın bir masa kurun bir pasta 😄 Cocuk küçükse evet dısarı cıkılmaz. En iyi ihtimalle dısarda yemek. Atkı bere eldiven seti Ayakkabı ihtiyacı varsa