Yigitoglum_2 Kızlar gündüz bebeğim hiç durmuyor ya ayağımda sallicam ya da kucakta hamak almaya karar verdim kullanan varsa öneri alabilir miyim
Sevgi1 Yigitoglum_2 bizimki de yiğit biz evde yaptık tavanı deldik çelik çengel gibi bişi takılıyor dört tahta olcak aynı pencere gibi dörtgen ona çarşaf diktim oldu 😂😂
[silindi] Yigitoglum_2 ben paşa hamak kullaniyorum yerde memnunum tek sıkıntısı demir oldugu icin gicirdiyo tavandan asililardan korktum duser doner fln diye su an 7 aylik habire donmeye calisiyo hamakta ama dusme riski pek yok
3meleginannesi Yaylı oldugu icin hafif zıpzıp şeklinde hemde saga sola gidince uyuyorlar hemen.bi araştırın isterseniz tavsiye ederim kesinlikle
3meleginannesi Denizoglum 127 liraya aldım.instagramdaki hesaplarindan aldım ben ama ayrıca sitesinden de alınabiliyor.20 kiloya kadar taşıyormuş
Boncuk_ki Ben de svava demir ayaklı hamak kullanıyorum çok memnunum kız da hiç durmuyordu benim. Bununla kokayını bulduk sökülüp takılıyor da. Kalacağım yerlere de götürüyorum . Can simidi gibi canım svava 🙂
Yigitoglum_2 Boncuk_ki fiyatı ne kadar acaba çok yer kaplıyor mu kapatınca bende yazın memlekete goturcem
3meleginannesi Denizoglum celik dübel çakılıyor tavana,aynı çengele yetiskinler icin olan salıncak dahi takılabiliyor.cok saglam oluyor..yine de insanın aklına takılıyor evet.kullananların yorumunu okuyunca almaya karar verdim ben de.
Denizoglum 3meleginannesi anladim canim cok tesekkur ederim onlardan deneyim bide olmadi tabi yatarsa artk aksama kadar sallamaktan ayaklarim kopuyor :(
[silindi] Yigitoglum_2 tasimasi kurulumu cok kolay o gicirti basta beni rahatsiz ediyodu ama su an fark etmiyorum bebegim de etkilenmiyo
Yigitoglum_2 [silindi] yağ filan sürmeyi denediniz mi gitmiyor mu ? Ben de paşa hamak düşünüyorum o yüzden soruyorum
[silindi] Yigitoglum_2 yağ da surmedik açıkçası fırsatımız olmadi bi onu da deneyeyim bi de biz icine sert sunger koyduk icine gomuluyo cunku
[silindi] Yigitoglum_2 kendi yatagi yok sert bsy olmazsa icinde gömülür hamagin mantigi o sanirim ama bizim icimiz oyle rahat etmedi o şekilde uyuyan da varmis