ozge3747 Arkadaşlar bebeğim 4 aylık, sürekli kucak istediği için kanguru almayı düşünüyorum. Çok pahalı olmayan ama bebek için sağlıklı, ergonomik, duruş bozukluğu yapmayan kanguru önerileriniz var mı? Kullanıp memnun olanlardan tavsiyelerini bekliyorum ☺️
Melinda101019 ozge3747 Tam olarak ben 😂 sağ sol tek elle iş yapıyorum evde yapışık gibiyiz sokaktada öyle bende arıyorum hatta 2. Elde olur 🙄
Esma_davut ozge3747 Bende solomombaby kanguru aldım gayet kaliteli duruyo çok araştırmıştım ama daha kullanmaya başlamadım bebeğim 3 buçuk aylık ☺
Farahzeynep Ben solomombaby kullanıyorum, memnunum. Kızım 4. Ayda pek sevmedi ama 5. Ayda sevdi, hatta bazen ona koyar öyle yemek yapardım 😂 ben dolap uygulamasından 2. El aldım. Sevmez belki diye boşa çok para vermek istemedim.
ozge3747 Melinda101019 Normalde kanguru kullanmayı düşünmüyordum ama kucağımdan hiç inmek istemşyor bir de 4. Ay atağı geldi. Ne sırt kaldı ne bel. 🤦🏼♀️Belki biraz faydası olur ☺️
NurKuzey Melinda101019 merhaba bende de solomombaby kanguru oğlum kanguruda taşınmayı sevmediği için hiç kullanmadım sadece evde denedim bir iki kez sıfır sayılır yani düşünürseniz
Sevil20082018 Ylmz 100 tl ..bebegim sevmedi evin icinde oyle mutfakta yemek vs yaparken taktim 2 kere felan kullanmistirim
Gmzdgs serapgs09 bende onu alacaktım ama bel desteği yok dıye baby plus dıscovery aldım 150 tlye cnm daha kullanmadım 3 aylık olmasını bekliyorum aldgımın omuz askıları falan destekli acıtmaz memnun kalırım inşallah sende dene bak ama kılo agırlastıkca işe yaramicanı söylemişlerdi bana 60 TL olanın
Poyraz-bebek21 Lacivert21 ben satıyorum isterseniz fotograf gönderbilirim 110 tl ye almıştım 70 e satarım hiç kullanamadım kutusuyla duruyo birkere taktık bebeğim istemedi