Silbey Bebeğim 55 günlük bi kaç gündür fark ettim sol gözünde kayma oluyor aceba daha küçük gözlerini kontrol edemiyomu yoksa korkmalımıyım doktora götürmelimiyim bebeği böyle olan varmı kıZlar
Zeynepeymen Silbey bebeklerde olur cnm snra düzelir 3 aydan snra düzelmezse eger ozmn doktora götürün
Arelll Silbey benimki de 70 günlük 3 hafta önce falan sağ gözünde ciddi bi kayma vardı bende korkmuştum ama düzeliyor yavaş yavaş aZaldı o kayma
HaticeAda Silbey canım benim bebişte de oluyor . O düzeliyormuş belli bi zamandan sonra . Kaldırdığında gözlerini elinle kapat yüzme doğru aç . Düzeltiyorlar hemen
Silbey Arelll süreklimi kayıyordu bizimki arada kayıyo resimde fark ettim ben önce şimdi bakıncada kayıyo bazen
Yucegul Silbey benim bebeğim beş aylık olacak. Göz kayması geçeli daha bir ay falan oldu. Ama tamamen düzeldi şu an. İlk zamanlar doktora götürdük. Altı aya kadar normal dedi. Öyle de oldu. Geçer merak etme👍🏻🌹
Arelll Silbey bakınırlarmış kayıyordu ama şuan yok denecek kadar az diyebilirim daha çık küçükler zaten 3 aylık olunca kontrol e de götürmeyi düşünüyorum