kirpapatyasi19 Selam kizlar evde kizartma yapasim gelmiyor tencerede hem cok yagli hemde cok yag gidiyor airfray almak istiyorum ama kararsiz kaldim iyi degil diyenler var airfray kullandiginiza memnun musunuz
Minigim38 kirpapatyasi19 binadaki komşum kullanıyor mısır bile patlatıyormuş 🤣koyacak yerim olsa bende alacağım ama mutfağim çok küçük
Sunismyson kirpapatyasi19 çok pratik sufle sütlaç bile yapıyorum iki kap için koca fırını çalıştırmaya gerek kalmıyor
mhttpp Selam 🤗 ilk çıktığı zaman aldı eşim bir hevesle yağ az gidiyormuş diye başlarda hep onunla yapıyordum kızartmaları ama o yağda kızarmış gibi lezzetli olmuyor 1 senedir de kullanmıyorum mutfağın bir köşesinde tozlanıyor tozunu alıyorum 🤭
aslann24 mhttpp al benden de okadar abartıldığı kadar değil sadece biber falan közlüyorum içinde ara sıra sufle
Efy Bende yok ablam kullanıyor şu zamana kadar sadece köfte ve patates yaptı heralde :) bence gereksiz sizde sırf patates için alacaksanız değmez bence çünkü normal patates kızartması güzel olmuyor ablamda genelde dondurulmuş patates yapıyor
papatyagibi kirpapatyasi19 Saglıga zararlı olmayan ne var ki Bence yedigimiz patatesler bile saglıga zararlı durumda suan 🥲
Minigim38 kirpapatyasi19 evett bildiğimiz mısır patlattı kestane poğaça kek sufle köfte tavuk et pizza hersey yapıyormuş
Efy kirpapatyasi19 üşendiğinden değil normal patates lezzetli olmuyor yazdım onun için dondurulmuş patates yapıyor düzgün okumadınız heralde
durulandiniz kirpapatyasi19 Patates kızartması sadece hazır patateste güzel oluyor kesip yaptığımız tırt Tavuk kanat güzel Sufle güzel oluyor başka da bir şey yapmadım öylece duruyor :) Yani çokta gerekli değil Fisslerin yoksa daha iyi bir seçenek
50krsvertirreekk kirpapatyasi19 dondurulmuş olmadığı sürece taze patates güzel olmuyor bacım kızartması iyi değil ama diğer güzel yanları da var
betul97_ kirpapatyasi19 Bende airfryerda patates pişirdiğimden beri asla yağda kızartma yiyemiyoruz ağır geliyor hoşumuza gitmiyor. Güzel baharatlıyorum azıcık yağ atıyorum 20 dakikada pişiriyor. Sadece temizlemesine üşeniyorum bulaşık makinesinde yıkanıyor ancak büyük olduğu için alt çekmeceyi dolduruyor
seher90 kirpapatyasi19 ilk çıktığı günden beri kullanıyorum. Mutfakta elim ayağım diyebilirim. Kızartma halince hamur işi falan da yapıyorum gayet pratik oluyor