aselikra4 Kızlar bebeğim 11 aylık dün hastalandı doktora götürdüm doktor çok zayıf dedi (7600 gr). Hastaneye yatması gerektiğini söyledi biz kabul etmedik. Başına böyle bişey gelen var mı zayıflıktan çocuğu hastaneye yatan var mı??
Aysunnkaya aselikra4 biraz kilosu düşük kıyaslama gibi olmasın ama benim oğlum 11 kg 11 aylık ama sizinkinin kilosu bu aya göre az çocuk Dr gidin bence zayıflıktan yatılmaz
karaniremm aselikra4 kilosu düşük üzgünüm sizi üzmek istemem ama biraz kilo aldırıcı ek gıda örneğin muz avakado gibi veya ekstra mama kullanmalısın
kirazmevsimi_ aselikra4 belki kırıcı olabilir asla üzmek degil niyetim ama bebeginiz malesef ayına göre cok dusuk kiloda. Biraz daha boyle 9ları gorseydi iyi olurdu. Hastaneye yatirmak degilde özel mamalar var belki onlardan verir rapor çıkartır. Farklı bir doktora daha gidin isterseniz.
ebru3457 aselikra4 kilosu biraz az evet ama zayıflıktan hastaneye yatan hiç görmedim kan değerlerine baktırdınız mı acaba kilo aldırıcı ek gıdalar verebilirsiniz bence
aselikra4 Aysunnkaya sürekli gidiyorum doktora ama bu defa başka doktora gitmiştim oda hastaneye yatıralım dedi
Dygosmn1 aselikra4 bizimta 10 ay 19 günlük . Boyu kaç birde hız baya hastalandım bir aydır kilo verdik hastalık doneminde
Dygosmn1 aselikra4 raporlu mamalar var. İştahsız bebek zor ben çıldırıyorum yemiyor içmiyor bakalım işte yinede hamd olsun sağlık olsun başta sağlık inşallah iştahı düzelir sizinde
aselikra4 kirazmevsimi_ bikaç farklı doktora götürdüm ama yüzde 3 ün aştında olmadığı için mama yazamıyorlarmış. Bende elimden geleni yapıyorum hergün çorba yapıyorum, kendi yediğimiz yemeklerden veriyorum ama malesef günde en fazla 3 yemek kaşıpı yemek yiyor.
aselikra4 Dygosmn1 malesef yüzde 3 ün altında olmadığı için mama yazamıyorlarmış. Bende doktora teklif ettim ama yazamam dedi
kirazmevsimi_ aselikra4 allahalla peki alerjisi olabilir mi alerjisi olan bebekler cok zor kilo alıyor diyorlar.
ebru3457 aselikra4 o zaman evde kilo aldırıcı tarifler deneyin bence benim kızımda 10 ay 20 günlük 8 küsür kilo yani aslında benim kızımda çok kilolu değil zayıf çok yemiyor ama ben yine sevdiği şeyleri vermeye çalışıyorum ara ara tekrar tekrar vermeyi teklif ediyorum bazen yiyor bazen yemiyor ama ne yese kar tabi
aselikra4 kirazmevsimi_ şimdiye kadar verdiğim şeylere alerjisi yok ama başka bişeye varsa bilmiyorum