mommysharkk2024 Merhaba emzirirken microgynon veya yasmin doğum kontrol hapları kullanılabiliyor mu kullanan var mı
Minel-inannesi mommysharkk2024 emzirirken sadece cerazette kullandim. Emzirme bitince gecis icin 1 paket diane sonrasinda yasmine gectim doktorumun onerisiyle
Hilalasoglu mommysharkk2024 Bende microglynon başlayamadim Hemşire 4 tane içersen ertesi gün hapı olarak kullanılır demişti bende korunmasız ilişki sonrası kullandım fakat düzeni bozdu sanki 2 gün geçti adet olmadım
Minel-inannesi mommysharkk2024 olmadim zaten ama ilactanmi yoksa emzirme kaynaklimi bilmiyorum. Baska bi arkadasim vardi o kullanmasina ragmen duzenli adet görüyordu🤷 bunye meselesi heralde. Emzirme bittikten sonra adet gormeye baslamistim.
Esrasnyz Minel-inannesi Bu cerazetteyi illa ki adetten sonra mı kullanmak gerekiyor yoksa ilişkiden hemen sonra kullanmaya başlasak olur mu
Minel-inannesi Esrasnyz ben 40miayenesine gottigim gun baslamistim. Kendi doktorunuza danisarak baslayin nacizane onerim. Bide ilac icer icmez korumaya hemen baslamiyo, doktor 1 hafta demisti ama ben garantici birisiyimdir 1 ay dikkat derim😊