elifozkan mümkün ihtimaller ılabılıyır azda olsa hatta hamıle kaldıktan sonra reglda olunabılıyor benim hamileliğim böyle oldu planlı bir gebelık değildi 2023 kasımın başımda ilişki yaşamıştım teglm bir hafta var hapla korunuyıru. Zaten diyerek Kasım 7de regl oldum ve 7 gün sürdü reglimin sonrası büyük bir enfeksiyon şu hastalık gecırdım kanımdakı mikrop tavan yapmış yatakdan tuvalete bıle esım kucağında taşıyor ve bır zaman sonra kaslarım tutmadıgı ıcın bezlenmıstım bile ve birsürü antıbıyotık ilaç bitkı çayları tüketmiştim ve ilişki yaşamamıştım sonra topladım ama ilişki yine yaşanmadı ev dolu olduğu ıcın aralık 8de üç günlük tekrar regl oldum ve 3 gün sürmüştü sadece doktor kontrolerım vardı o sıra kan alınmıştı tesadüfen 16 aralıkda hamile olduğumu ogrendım ıcagın ilk haftası ultrasyomdada 5-6 haftalık di kalp sesıni duymuştuk şuan kızım 6 aylık sağlığı herseyı yerinde bir bebek hiç bir şey %100imkansız değildir doktorlarım bile fazla ümitlenme tutmaya bilir düşük olabılır yada çocuk hastalıklı olabılır demişlerdi ne hamılelım zor gectı ne dogumum hamılelıgımdede hıc bir sorunum yoktu