Adenmoms68 Merhaba kızlar ilk kez temudan alışveriş yapacağım aranızda güvenli alısveriş yapan varmı ve iade ücretsiz diyor iade veren varmı gerçek mi bu?
patastikof Adenmoms68 bebeğime oyuncaklar kiyafet kendimize ayakkabı kupe vs aldık hepsi birebir aynı ve çok güzel geldi sorun yaşamadık.
arven2024 Adenmoms68 ben 3 kere alışveriş yaptım son alışverişimde 509 tl lik bir ürünüm küçük geldi iade etmek istedim efendim ürün sizde kalsın biz paranizi iade edelim dediler ürün bende kaldı parami iade ettiler 😃
minervadefne Bizde kızıma bebek aldık sorunsuz geldi bir kaç bişey daha aldık bakalım gelmedi onlar iade etmedim hiç bilmiyorum o sebepten
Gunay133 Evet canım sadece 1 tanesinin parasını almadan iade yapa bilirsin,çok pahalıysa eger iade yapmıyolar
Serpil09 Ben taki tarzı almıştım hoşuma pek gitmedi diye iade yaptım ürünler bende kaldı ama paramı da yatirmislardi her ürün için ayrı iade yaptn mi çoğunda oluyor ucuz ise pahalı olanlar da sadece iadeyi alıyorlar
378384 patastikof Merhaba alacağım ürün 1002 TL tek bir ürün Çıkan vergi tutarı 602 TL totalde 1603 TL yapıyor ben şimdi sipariş verebilir miyim gümrüğe takılır mı