lasar 36 günlük bebeğim var evin derecesi 25-26 derece ama bebeğimin elleri ve burnu soğuk ensesine ve göğsüne baktığımda gayet normal üşüyor mudur
2baby1ana3013 lasar doktorlar sırtına ve göğsüne bakınca sıcaksa üşümüyor diyorlar benim kızımında eli burnu hep soguk benim bile öyle bide uykusunda huysuzsa üşüdüğü içinmiş bide ben şeye inanırım anne yanıyorsa çocukta aynı üşüyorsa üşür ben nasıl giyinirsem onuda öyle giydirdim 22 derece evde sadece uyku tulumu mis gibi uyur 25 26 derece kızıma göre yüksek asla uyumaz sıcağı sevmez çocuklar çünkü 🥰
[silindi] lasar eğer ottam cok sıcaksa eller ve ayaklar bebeğin kendini soğutması için klima görevi görürmüş.. vücut ısısı iyiyse üşümüyor demektir. Evin derecesi gayet iyi bir takım bir zıbın bir de uyurken battaniye ortün yeter bence
3kedili2bebekli lasar eviniz yenidoğan için çok tehlikeli bir sıcaklıkta burnu tıkanır o sıcaklıkta yada susuz kalır vücudu, 22 dereceye sabitleyip bir kısa kollu zıbın üzerine tulum yada takım yeterli usumuyor merak etmeyin sırtından göğsünden anlarsınız
Tugcealp 3kedili2bebekli yanlış anlamayın da 3 derece için biraz sert yorum olmadı mı 😂 çok tehlikeli diyip korkutmayalim da fazla diyelim ama bence her insan farklı olduğu gibi bebek de farklı ben 22 derece üşüyorum şaka değil ciddi yazın akşam bile üşüyorum aşırı sıcağı seviyorum büyük kızım sıcaktan nefret ediyor ama küçük seviyor sanırım sıcaksa oda dsha rahat uyuyor
Audrey_ Tugcealp Bencede. Her bebek aynı değil. Ben ve oğlum 23 derecede üşüyoruz. Uzun kollu zıbın + alt üst ince takım giymesine rağmen göğsü soğuyor oğlumun uykuya dalamıyor evi 24-25 dereceye getirdiğimde mis gibi uyuyor. Bazı çocuklar sevmezken bazıları da seviyor sıcağı.
3kedili2bebekli Tugcealp fazla deyince tehlikesi azalmayacak ki ama evet her insan farklıdır tabi bende 22 derecede usurum ama sürekli kucakta olan emmek icin bile çok ciddi bir efor sarf eden bebek üşümez ☺️
Ece_63 lasar bebeğini hep kalın giydir eldiven eksik etme elinden bebekler hep üşür doktorum bir kaç ay çocuğu 2 çorap 2 kat giydir dedi hep icersi sıcak olsun yine giydir sen daha bünyesi çok zayif