Acilinbengeldim Bugün 9.günümdeyim hala kanama devam ediyor hani oğlum 3 yaşında yeni doğum yapmadım veya hamilelik vs yok ama bu kadar uzun olması ne biliyim soru işareti oldu yaşayan var mı?
betul97_ Acilinbengeldim Benimde bir kere başıma geldi hatta bir kere adetim bitti 10 gün sonra tekrar adet oldum ki o zaman evli bile değildim. Neden oldum bilmiyorum yoğun bir şekilde çalışıyordum strese bağlamıştım bir daha da olmamıştı çok uzarsa bir kadın doktoruna gitmeniz daha iyi olur.
nutellaa_ Acilinbengeldim ağrı kesici kullandınız mı reglken. Ben kullanınca uzuyor kullanmazsam uzamıyor
Duyulurum Acilinbengeldim ikinci doğumdan sonra benimki de 10 gün sürmeye başladı. Nadiren 9da bitiyor, 11e kadar hiç uzamadı. Önceden 7ydi.
Acilinbengeldim betul97_ evet canım randevu bulabilirsem haftaya gidicem inşallah ama önceden hiç böyle sıkıntım yoktu 1-2 ay önce polip oldugunu öğrendim bir de kist falan demişti küçük diye acaba onlar mı sebep oluyor ki diye düşündüm ama kontrol şart
betul97_ Acilinbengeldim Kistte yapar diye duymuştum. Kontrol her zaman iyidir aklınızda kalacağına gidip öğrenmek daha iyi. Geçmiş olsunn💜💜
afrAybars Acilinbengeldim ben aynı sorunu spiral takıldıktan sonra yaşadım. Adet süresi 5 günden 9 güne çıkmıştı zamanla 1 haftaya düştü o yüzden sordum ama bence bi doktora görün canım
Acilinbengeldim afrAybars yani şuanda kahverengi tarzda geliyor ama şöyle adet olur gibi pede gelmiyor ne zaman wc ye gitsem akıntı şeklinde geliyor bunun yüzünden gusül vs alamıyorum tam aldıgım gün yine lekelenme geliyor anlamadım gitti
afrAybars Acilinbengeldim mantar yada idrar yolları enfeksiyonu olabilir canım doktora git için rahat etsin