Yeniyannee Gnlay-lina kaç aylık ? Ben 1 yasına kadar uygun görmüyorum hatta 1 bile erken. Daha tam kıkırdak kemikleri olusmadı bile ve enfeksiyon kapma riski cok yüksek. En az 2 yas diyelim. Hatta bırakın kendi aklı erdiğinde isterse eger kendisi deldirsin
Ikrazumra19 Gnlay-lina 19 aylik hala deldirmedim cesartimda ypk acikcasi buyudugu zaman kendisi ben deldirmek istiyorum dedigi zaman deldiricem
Sasah1441 Gnlay-lina ben bebekte hiç sevmiyorum ya tabi sizin fikriniz. Benim oğlum var ama kızım olsaydı 5 yaşından bile önce pek düşünmezdim galiba 🤔
2prensesannesii Yeniyannee kulaginin kikirdagini deldirmiyorsunuz yumusak memesi deliniyor 😂 ben 9 aylikken deldirdim hicte birsey olmadi dogum gününde altin küpesinide aldik cok cici duruyor 🤭😊
Gnlay-lina Ntugba Yeniyannee kndi aklı erince çok ağrı çeker eminim biz bile suan deldirsek üzerine bile yatamyoruz herkzn düşümcesi farkli. Tabi 🙏
Basakburcuanne 6 aylık ben deldircem bir çok arkadaşım deldirdi . küçük olduğu için kulağıyla sürekli oynayıp yara yapmıyormuş . Bana mantıklı geldi
Sarezehra Basakburcuanne Ben de sizin gibi düşünüyorum bebeğim 4 aylık 6 aylık olunca deldirecegim çok seviyorum kız bebeklerde küpeyi 😍
01022019 1 yasina girer girmez deldirdim iyiki deldirmissim anlamadan delindi hemen biraz agladi ama bgira bgira degil kulagiyla fln hic oynamiyo bnce anlamadan deldirin ilerde buyudugunde kulagiyla surekli oynar çeker falan daha kotu
Yeniyannee 2prensesannesii yumusak mrmesinin delindiğini bende biliyorum hanımefendi. Fakat kendi kulagınızdan pay biçin deldirdğiniz zaman bile bikaç gün acıma yapıyor üstüne yatınca falan brbeklerdede o şekilde. Tabiki sizin tercihiniz deldirip deldirmemek
Haticesglm Ben deldirmeyi düşünmüyorum. Kendi tercihi kızımın. Büyüdüğünde isterse delebilir. Keşke benim kulaklarımı da delmeselerdi de benim de kendi tercihim olsaydı.
2prensesannesii Yeniyannee kizimin hic agrisi olmadi ben deldirdigim aksami zeytinyagi sürdüm bir kez o kadar. Ayrica ben kulak deldirmedim hic annem küçükken deldirmis hatirlamiyorum😂
Albertosss Gnlay-lina canım ben geçen hafta götürdüm ama kızım1 yaşında . Bende korkuyordum yara olur bişey olur diye çok şükür hiçbirşey olmadı pektegüzel oldu , zaten steril pakette el değmiyor .
Cck emine_seker bebekler ilk 40 gün acı hissetmiyorlar iyileşme süresi daha hızlı ve elleme yara yapma ihtimali yok
Gizem2019 Bende 7 aylıktı kızım deldirdiğimde hic problem yasamadik cok sukur ilac verdiler onu kullandik okadar
elmaliturta Cck ve iyilesme sureci cok hizli oldugu icin siz deldirin kulak kendini butunlemek icin bir gecede kupeyi sarsin. Ayrıca daha kulak memesi mesafesi oturmadığı için ileride yamuk bir görüntüye maruz kalsın